Centenari enric valor

dijous, de novembre 29, 2007

activitats del cso el molinar


Documental Jeffrey Luers + Concert Strasse
Aquest divendres 30 de novembre a partir de les 21:00 al C.S.O."Ca els Frares" (C/Forn del Vidre nº10, Alcoi) hi haurà:

-SOPAR + PASSE DEL DOCUMENTAL "22/8".
Es podra adquirir el documental en dvd allí mateix. Els diners que es puguen treure del sopar i de la venda del documental aniran destinats a pagar les despesses d'abogats del cas.
Sinopsis, situació actual del cas i web:
"Jeffrey va ser detingut en el 2000 després de realitzar una acció contra un concessionari Chevrolet i va acabar sent condemnat al juny del 2001 a 22 anys i 8 mesos de presó. El documental, rodat per Cascadia Media Collective, repassa la vida i compromís polític de Jeffrey i afona en la perspectiva ideològica que va motivar les seues accions. També intenta explicar com l'estat ha intentat retratar a Jeffrey com un lider eco-terrorista i les conseqüències que açò ha tingut tant en el desmesurat de la seua condemna com en la seua vida en la presó de màxima seguretat de Oregón.
Novetats en el cas: Jeffrey Luers ha estat traslladat de presó a espera de la primera audiència del procés de re-sentència. En aquest procés a Jeffrey li podrien rebaixar fins i tot 15 anys de la sentència original de 23 anys sense possibilitat d'accedir a la llibertat condicional. Els costos legals de la defensa són ara mateix enormes i s'agraeix qualsevol tipus de donació i ajuda solidària, organització d'actes benèfics,etc. Si vols donar suport econòmicament a jeffrey tan solament has de visitar www.freefreenow.org i punxar en "donations" on a través de paypal pots fer els teus ingressos. altra forma de donar suport a Jeffrey és comprant i distribuint el documental els beneficis del qual estan sent enviats a la xarxa de suport de Jeffrey.

I el dissabte 1 de Desembre a partir de les 22:00 al C.S.O."El MOlinar"

-CONCERT PRESENTACIÓ DE LA REVISTA "STRASSE"
El tour de presentació de la revista "Strasse", publicació informativa i contracultural feta a Madrid. L'entrada serà de 3 € o 6 € amb revista, c.d. i pegatina.
Estaran tocant:
Caudillo & Carrero (Punk.rock Guadalajara)
L.S.M (Punk MadRIP)
Intoxikaos (punksusio Alacant)
A chuparla y punto (trashpunk Batoi)
Vos informem que al Molinar ja tenim estufa i que ademés anem a seguir en la tònica de l'últim concert de començar puntuals. Així qui arribe tard es perdrà a algun grup.

Vos recordem que el dimecres 5 partir de les 18:00 i haurà a "Ca els Frares" berenar popular i taller de costura.

Vos esperem, salut.


Difon a mort!!!