Centenari enric valor

dimecres, d’abril 16, 2008

cals flares


Cals Flares
Cals Flares C/ Forn del Vidre, 10, Barri del Partidor, Alcoi

Cals Flares és un espai autogestionat que vol obrir-se al barri i a tots aquells col·lectius que no tenen on reunir-se, als iaios i les iaies que ens vulguen ensenyar les seves receptes, les seves formes de fer horta, les seves experiències, a tu que vols fer un taller i no saps on, a les que riuen i als que ploren, en definitiva, a qui vullga participar-hi.

Passa't i comprova-ho, tenim Biblioteca i sala d'estudi amb dos ordinadors i accés a internet, espais per reunir-se, sala de cinema, la fabulosa Debaes Boutique (o l'única botiga del món on no es pot furtar perquè tot és gratis), un hortet obert a participar-hi i amb la possibilitat d'ampliar-lo, una magnífica terrasseta amb vistes espectaculars perquè pugues fer barcella i, properament, una cafeta per fer la barcella més agradable encara. A més a més, d'un potencial molt gran d'espais físics per experimentar en la vida.

El centre social romandrà obert els dilluns, dimecres, dijous i divendres entre les 18:00 i les 21:00 i els diumenges entre les 16:00 i les 19:00.

Ens reunim els diumenges a les 19h, vine i digues la teua, proposa i actua.

Qui t'ho havia de dir! Açò és massa, tu! Açò és de categoria! Ací qui no corre vola!