Centenari enric valor

dimecres, d’octubre 14, 2009

el presente el lo unico que hay


El entrenador del cd alcoyano va dir ahir que al mon del futbol no existeix el futur que tan sols existeix el present.Magnifica idea venint de un home de futbol.Gent que habitualment sol fer discursos farcits de frases fetes i bastant buides.
La existencia de un nou brot de legionela a alcoi fa pensar que el gobern local i autonomic tambe pensen exclusivament en el present i no pas en el futur.
Cal recordar que no fa ni mig any el ajuntament donava per acabat el tema de la legionela.No es donaven mes casos de la malaltia i el bon alcalde presumia que gracies a la seva divina intervenció traient la industria del centre de la ciutat habia acabat amb aquesta lacra.
La malaltia ha tornat i a la conselleria no saben com afrontar la situació.
Es filtren posibles focos de emisió de la malaltia com aquell que suggeria la maquina de asfaltat de una empresa de ontinyent que agafava el aigua de la ciutat de la vall d'albaida.Ara miren de buscar en aires acondicionats de la ciutat pero amb un exit bastant reduit.
Tant el gobern local com el autonomic viuen en el present.En les seves baralles.En els seus xanxullos i no pensen que mes de vint persones estan hospitalitzades a alcoi per una malaltia extranya que sembla afectar nomes a alcoians.
I tenen sort perque la oposició esta hibernant i espera que arribe la primavera del 2011 per tornar al carrer.En el psoe uns desconfien dels altres, en esquerra unida ningu dona un duro per paco agulló i al bloc ja preparen a carbonell com a futur lider mentre paco blay prefereix tornar al institut a una rutina mes segura.
Pero que passa a la societat alcoiana que no reacciona davant una crisi sanitaria tan clamorosa?
Es fascinant.