Centenari enric valor

dimecres, de novembre 04, 2009

baralles i altres bobades del pp


Les baralles del pp ningu sap com poden acabar.
Hi ha gent que diu que qui mana en aquest partit en el nostre poble es miquel peralta desde el seu trono a madrid.Hi ha tambe qui creu que aquesta relació de poder resta possibilitats al pp a alcoi a la hora de fer coses en benefici de la ciutat.
El poligon de la canal esta empantanat desde fa temps i no per la persistencia de la gent de la carrasca sino mes aviat per els nasos de la generalitat que esta posant tots els problemes del mon.Evidentment el tema del hotel es diferent.
La gran catastrofe de la legionella no han pogut contrarla i desde el ajuntament sospiten de les intencions de la conselleria en aquesta materia i els hi toca molt la moral tenir que parar les obres del barri de santa rosa.
No es que tinguen particular temor de pedre la poltrona a la ciutat del serpis pero saben molt be que aquestes baralles internes els hi costaran molt cares que la gent es tonta pero no tant.
I mentres la oposició viu als nuvols.Com sempre.
El psoe no te clar el lideratge.I esquerra unida i bloc ja els hi va be estant a la oposició.A mes de que no tenen capacitat de connectar amb gent jove i amb allo que es deia abans proletariat.
La societat civil calla esperant la subvenció.Los pijo-progres de toda la vida.