Centenari enric valor

divendres, de juliol 23, 2010

Concert per l'Ateneu del barri del Partidor [divendres 30 de juliol - Alcoi]



El dia 30 de Juliol a partir de les 20:30, contarem amb les actuacions de "Orxata Sound System, Mandangaya, Skampa'l Poll, Inèrcia i Punt Underground" al Parc de Batoi (la ciutat-barri a l'extrarradi d'Alcoi). Els diners que s'aconsegueixin aniran destinats a la rehabilitació de l'ateneu del barri del Partidor.

A través de la festa i de SúperPartidor, els veïns del barri volen fer front a la recta final de la rehabilitació de l’edifici de l’Ateneu.

La festa tindrà lloc el divendres 30 de juliol al Parc de Batoi, junt al Collao. L´entrada serà gratuïta y els diners que es recolecten a les barres seràn per acabar la reconstrucció de l’edifici. Hi haurà paradetes, batucada, concerts i la possibilitat de sopar. Els grups que acturàn són Orxata Sound System, Mandangaya, Inèrcia, Skampa´l Poll i Punt Underground.

El col·lectiu de l’Ateneu, a través de Súper Partidor, l’Heroi de la Rajola, pensa que aquest no és un cas aïllat: “Godzrita al Cabanyal de València i Peralta al Parking Kong o Sedano Rajolator a Alcoi, són alguns dels nostres enemics, que han deixat deteriorar les nostres cases i els barris on vivim, per a construir cases i barris nous, sense cap personalitat ni respecte per la història, buits de significat per als seus habitants”.


SUPER PARTIDOR, el vengador de la rajola!,
l'heroi del barri del Partidor, presenta:

ORXATA SOUND SYSTEM
MANDANGAYA
SKAMPA'L POLL
INÈRCIA
PUNT UNDERGROUND

+ batukada + barra a preus populars + botiguetes ....

divendres 30 de JULIOL de 20:30 a 03:30 h
Parc de Batoi (junt al camp del Collao) ALCOI

Concert pro rehabilitació del l'Ateneu del barri del Partidor.


Rehabilitació del centre ara!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo-deer quanta errada ortogràfica junteta en tan poques parauletes!!!
catxis la porra!!!
100 anys d'IEC per acabar fent açò en intenné..