Centenari enric valor

dilluns, de desembre 13, 2010

temporada electoralFa unes setmanes que a la ciutat d'alcoi i arreu del pais valencia es nota un aire electoral evident, es natural.En menys de mig any els alcoianets i alcoianetes tindrem que elegir entre diverses candidatures les personetes que regiran el poble d'alcoi durant quatre anys i si deu vol les politiques que aplicaran.Ja sabreu a aquestes alçades que les politiques les dicten el poder economic en les seves diverses manifestacions.
El primer en començar aquesta particular cursa fou el psoe alcoiá que fou capaç de fer unes primaries on no es debatia res que no fora la personalitat dels candidats i despres va sorprendre a molts alcoianets amb un cartell que han penjat per tot alcoi amb la imatge del candidat toni frances i amb un lema extrany "ara parla frances".
No cal dir les nombroses bromes que han fet la gent malvada amb el eslogan publicitari.
El bloc fou el seguent, tenint el seu candicat rafel carbonell els seus minutets de gloria amb un insult groller del alcade sedano en un plenari municipal.Cal dir que el fet de que t'insulte un tio del pp en un plenari municipal o a les corts valencianes ja no te valor ni escandalitza a ningu ja que es sabut que la gent del pp li agrada el llenguatge brut i tabernari quant esta a les institucions publiques.
Les espectatives de la gent de esquerres estan posades en un cert creixement del bloc per tal de arrebatar l'alcaldia al pp i fer una mena de tripartit alcoià.Ningu espera a aquestes hores que el bloc puga pactar amb el pp pero jo no ho descartaria.
La gent del pp esta a la expectativa del que pase a valencia amb els imputats de el cas gürtel.
I la gent de esquerra unida va fer per enesima ocasió el intent de aglutinar a la esquerra social de alcoi.
Ho va fer a una reunió en la que van convidar a tota personeta que fa alguna cosa que podriem qualificar de esquerres.En ella estava el ex-president dels veins de la zona nord, jordi miro, algun membre de la carrasca, els elements mes significatius del casal ovidi montllor, algun jovenet despistat i alguna personeta anarquista igual de despistada.
De la reunió em conten que la gent de esquerra unida va fer tots els esforços per defensar la seva gestió al ajuntament i va demanar basicament dues coses:
1 Que la gent mes guai de la esquerra alcoiana entre a la llista de esquerra unida per donar-li un poc de color.
2.I que si no volen el punt primer que almenys els hi voten i que no facin el cabró quedant-se a casa.
No cal dir que la reunió no fou un exit i que la gent de esquerra unida (basicament el pce) estan preocupats per que estan a punt de eixir fora del ajuntament i li tenen por a un ajuntament sense la seva presencia.
Les enquestes ja fa temps que diuen que el pp torna a repetir majoria i que el psoe pedra algun regidro i el bloc guanyara algun altre i que esquerra unida quedara fora.
Amb aquest panorama algu te ganes de votar?

3 comentaris:

Viper ha dit...

Home, jo diria que eixes enquestes soles es poden acomplir si, com dius, molts passen de votar.

El que no hem de fer és quedar-se a casa.

Judith ha dit...

Espere que la gent vaja a votar per fer fora al PP. Que ja han fet prou, i res bo. Qualsevol altra cosa no pot ser pitjor.
Salutacions.

dimoni de xiquet ha dit...

Estimats amics,
El fet de votar es el que es i representa el que representa.
Aixó si jo no voldria dir a ningu el que te que fer o no fer el dia de les eleccions.
Soc concient de que la gestió del pp no esta siguent massa positiva per alcoi.
Pero dubte molt de que pugar cambiar massa tot plegat amb la arribada de un alcalde de esquerres tipo psoe.
Jo no se si ho noteu pero crec que estem mes o menys a la mateixa situació que fa 4 anys i ja sabeu com va acabar aquella historia.
Fa falta alguna cosa mes que la voluntat de tombar al pp per a movilitzar al vot de esquerres.Fa falta un projecte de esquerres, serios i que sorgisca del poble i per al poble.
salut i gracies per els comentaris.
dimoni