Centenari enric valor

dissabte, de gener 15, 2011

Reunions, desficis i bobades per passar temps.


Aprofitant que hi ha crisi i que hi ha que fer alguna cosa per justificar el sou, la gent de CCOO ha convocat una reunioneta per xarrar de com es pot eixir de la mala situació.
Alla estava tot lo mes bonico de allo que anomenen els pijos-progres comarca.Els alcaldes de tots els poblets importants, els jefecillos dels sindicats, algun empresari i politics a mogollon que estem de campanya electoral i cal sortir a la foto.
La gent del ciudad en la cronica del acte diu, mes o menys, que acords no van exisistir i que tot va quedar en un tertulia de cafe mes o menys simpatica.
Mentrestant la noticia del dia era que la generalitat no vol saber res de la conexió de la autovia amb el hospital verge dels lliris.Els alcaldes de la contornà han possat el crit al cel i han remugat tot el que han sabut.Tots menys el alcalde d'alcoi que ha fet broma amb el tema.Te un sentit del humor extrany el alcalde sedano.
Ah i tambè cal afegir que les enquestes de població un cop mes donen perdues de cens a alcoi i ibi i pujades a cocentaina i muro.Jo m'ho faria mirar senyor sedano,senyora parra.