Centenari enric valor

dissabte, de març 17, 2012

histories de la puta crisi


Historia numero 1.
A alcoi fa anys tota la esquerra mes valenta es va posar de ungles per la privatització del servei de aigua.El alcalde Sanus va decidir treure de les seves competencies el tema del aigua i va conseguir provocar als seus socis de coalició (esquerra unida i nova esquerra) trencant el pacte i donant pas al partit popular i a un nou alcalde miquel peralta.
Doncs mira tu que a muro el alcalde del bloc ha decidit tambè privatitzar el servei de aigues.Que coses!! I alli sense tant escandol....
Historia numero 2.
El ajuntament d'alcoi deu mes de sis milions de euros a proveidors.Que dit aixi sembla poca cosa pero que si ho posem en pesetes son mil milions.I com s'arriba a aquestos extrems es preguntara voste.Doncs ni idea.Perque a pesar de que la tentació es culpar als peperos de tot alguna responsabilitat ja tindran els nois de toni frances, no?.
Historia numero 3.
Els veins i veines del partidor fan les seves festes de falles.El president dels veins diu en una entrevista a radio alcoy que aixó de fer festa no es complicat.Mes complicat deu ser que el ajuntament complesca els compromisos per millorar la vida del barri.Un munt de solars buits i unes males perspectives que no es veuen aliviades per la dolçor dels bunyols.
En tot cas us desitge unes bones festes.
Historia numero 4.
Conectada amb la anterior esta la historia de la plaça al-alzrak a la zona nord.Amb un altre pla de participació que tracta de omplir de instalacions publiques aquest espai que nomes serveis de gran parking actualment.Tot aquest pla que costa (segons diu la premsa) un milió de euros esta presupostat amb la idea de que es facen pisos en una part de la plaça.Com deia una regidora del pp caldria escoltar a mes de uno i de dos que dirien si els del pp hagueren fet aquesta proposta.La de urbanitzar a canvi de fer pisos ufff......
Historia numero 5.
La historia de desencontres entre la espanyola (empresa de olives farcides, etc) i el ajuntament d'alcoi es prou conegut.Ja van tropeçar amb el camp de gol de xirillent i ara han tornat a la carrega amb la proposta de fer un espai industrial a les fores d'alcoi a prop de la canal.La resposta negativa a vingut sobre tot de esquerra unida i el seu diputat lluis torro.En aquest tema el pp veu les primeres contradiccions dins del ajuntament i els tres partits.La solució de demanar als tecnics que diguen que es el correcte en aquesta discusió sembla una manera de ajornar una discusió important que es la discusió del futur industrial de alcoi, poca broma!
Historia numero 6.
Els numeros.A poca gent li quadren els numeros.On estan els milers de visitants de la exposició la llum de les imatges? On estan els tres milions de euros que ens hi portarien els xics del alcoyano amb el seu ascens a segona? Qui pagara el preu de les accions de aquest club?
Recomanació de la lectura del article de la sociologa Sandra Obiol al diari ciudad el dijous 15 sobre el teatre calderon i la gestió cultural.