Centenari enric valor

dijous, d’agost 02, 2012

Vandalisme?

A alcoi fa uns dies que una paraula es emprada amb molta frequencia.La paraula es vandalisme.Associem la paraula amb les destroces que pateixen els parcs del romeral, la zona nord o cantagallet.Tambè amb el furt de cables electrics dels tunels de la via verda i desde ahir per un incendi en la piscina municipal Trenzano.
Vandalisme es una manera de dir que no existeixen probes per responsabilitzar a ningú i que com no hi ha motius al darrere el mes facil es pensar que aquestos actes ho fan persones desficioses o aborrides que es dediquen a fer mal per el simple plaer de fer mal.
Tot molt extrany i confus.
El que queda mes evident es la poca capacitat de reacció que té el ajuntament per fer front a qualsevol imprevist de la ciutat.El sempre afable regidor paco blay es veu amb moltes dificultats per tapar tan forat i tanta destrosa que existeix a la ciutat.El manteniment es fa dificultos amb una regidoria habituada amb uns ritmes de faena ben curiosos.Dic curiosos perque supose que tothom heu vist com treballa aquesta gent.I el enorme temps que tarden en arreglar qualsevol acera o per posar algun llum nou en qualsevol carrer.
El pressupost apreta i no dona per moltes alegries.I aixó fa que el paisatge de la ciutat faça pena.El manteniment esta molt descuidat desde fa anys.
Per aquest motiu estaria be que el regidor paco blay enlloc de eixir davant la premsa parlant de vandalisme i de que els ciutadans tenen el deure de denunciar als vandals es posara a fer reformes en la regidoria per fer mes efectiva aquesta i la feina que desenvolupa.La resta es pur desfici....