Centenari enric valor

dijous, de desembre 11, 2008

les bales reboten a grecia


Ja fa anys quan jo era petit i la democracia arribaba a espanya despres de pactes de vergonya al carrer les forces del ordre demostraven que res canviava.No era extrany vore algun ferit de bala en alguna manifestació, el argument defensiu era que les bales rebotaben i pegaven en manifestants.
A grecia fa uns dies un policia va disparar contra un manifestant i el va matar, la defensa diu que aquesta bala fou rebotada i que en resum fou un accident.
A part del escandol que hi ha en tota la premsa mundial per la manera tan violenta dels anarquistes i de que cal mes ma dura contra aquestos salvatges, hi ha una certa solidaritat arreu del mon.
Paraula extranya la de la solidaritat i poc utilitzada.Son les ventatges del individualisme capitalista en el que vivim.
A madrid i barcelona van haber ahir algunes manifestacions improvisades que han tingut resso al medis per la contundencia de la policia i per alguna destrossa.
A alcoi ahir em trobe alguna personeta, li propose si al nostre poble es podria fer alguna coseta."Esta dificil aixó, dimoni, tenim que fer una assemblea, la gent te moltes coses a fer, uff es tot tant dificil"
Els anarquistes alcoians son el que son, no passa res.Jo tambe soc el que soc.
Animo, a vore si a la assemblea del divendres o en la del dimarts que be decidiu alguna cosa.