Centenari enric valor

dissabte, de gener 24, 2009

oferta !!! Solars al centre a preu de ganga.


Com dirien a la fira:
Señora que me lo quitan de las manos!!!!
I es que a pesar del que diga el nostre amic antoni perez a alcoi a a la resta del mon hi ha dinerets per a "invertir" o especular.
I tambe hi ha gent amb la esperança que despres de la crisi cal tenir algun terrenet o posesió per gunyar amb les plusvalues que es puguen generar.
El centre d'alcoi ja va patir al barri de la sang la embrencida especuladora.Despres li va tocar a la zona d'algesares i ara estan patintla en diversos graus la gent del partidor i la gent dels carrers sta rita, st francesc, st josep i st mauro.
Que no pases per alli en molts dies i de cop i volta veus on estaba una casa un solar.
Als ancians els amenacen, es fica petita delicuencia amb problemes de drogues i alguna familia de etnia gitana(lo que no vol dir ni que els drogadictes ni els gitanos tinguen la culpa de res, si a uno li ofereixen casa doncs la accepta i si no que li pregunten als veins del carrer st bonaventura)
Tambe pot contribuir alguna tuberia trencada per tal que el aigua realitze la seva labor erosionadora en el carrer i en les cases.
Aixina que si teniu un duro compreu que estan a preu de ganga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi el que més m'agrada és l'agudesa del dissenyador del missatge del cartell: "Felicidad"... supose que es referirà als bancs que t'entrampen en una hipoteca. En tot cas, un gran post!