Centenari enric valor

dissabte, de febrer 07, 2009

jo sóc un troll?


De tant en tant al meu correu electronic o al blog veig que algun internauta em senyala com a troll.Com debeu saber el troll a grans trets es un personatge que dins de internet es dedica a sabotejar de manera mes o menys inteligent debats, foros de opinió convertint aquestos en espais de discusió amarga.
I encara que es sabut que de trolls hi ha molts sempre existeix la costum de associar al troll a aquest tipus de personatge.
Tambe hi ha a internent el tipic personatge que acusa als demes de ser troll, sol ser una persona que tracta d'aquesta manera de desacreditar a aquells que tenen opinions contraries al que es politicament correcte.
Jo si em mire a mi mateix tota la trajectoria a internet i les meves mes que apasionades opinions sobre aço i sobre allo puc dir que a vegades done la impressió de troll.No tots em estudiat en harvard ni tenim sempre aquella elegancia al opinar.Nomes puc dir a aquelles persones que escrien al meu correu que tracte de ser correcte i de no fer als demes allo que no voldria per a mi.
Defense amb mes o menys valor les idees etiques que pense mes adients en cada moment i pense fer-ho mentre puga.Questió dificil en els moment que vivim de dictadura economica i social.
salut

1 comentari:

Anònim ha dit...

amic, tot i que com diu la teua pròpia descripció ets una criatura desagradable i antipàtica, no crec que arribes a la "mala" categoria de troll... els trolls de veritat s'esforcen en fotre bé les seus víctimes i si tu no has fet això, de veritat, no ets un troll... una altra cosa és que un dia decidisques fer-ho!!! I els directius del Banc Mundial... serie trolls? SÍ!!!! :)