Centenari enric valor

dijous, d’abril 16, 2009

Hugo mas es censurat per l'ajuntament


Vaig a utilitzar un truc que gasta Tomas Gisbert al diari ciudad.El truc consisteix en dir coses que et conten pero en lloc de dir qui t'ho ha dit poses un seudonim graciós.Normalment Gisbert ho gasta per contar cotilleos del cd alcoyano.Cotilleos sense importancia i maldat.
Per cert, gran tipo el tomas gisbert.
Una personeta que anomenarem "el mocasin" m'ha contat aquest matí molt indignat que a hugo mas el ajuntament d'alcoi l'ha censurat i el impedeix presentar en concert el seu darrer disc.
He tractat de averiguar una cosa mes.
Resulta que hugo mas demana el espai de la casa de la cultura per presentar el seu disc i en primer moment el ajuntament diu que no.Despres el regidor canvia d'opinió i diu que si pero que no pagaran el preu del concert, la llum i altres coses.
Amb tot aço hugo possa el crit al cel i enceta una certa campanya a internet entre els colegues i coneguts.
Hugo mas es un bon alcoià i un music acceptable.Als seus concerts gaudeix de un bon grup de admiradors i admiradores.Mes admiradores el que resulta normal.
Jo supose que el que mes li fot a hugo es que el ajuntament no el contracti el concert.Supose que ell pensa que per el fet de ser alcoià el ajuntament deuria de contractarli de manera automatica.Es un argument una mica pillat amb pinces.
Jo soc persona de prejudicis molt automatiques i pensava que el fet de que hugo mas actues en una festeta del ciudad de alcoy el convertia en music proper al poder mediatic i en certa mesura al poder politic.
Aquest argument ha quedat desmuntat.
Espere que algu doni espai a aquesta excelent persona que es hugo mas i puga cantar lliurement.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No crec qe a Hugo Mas li fota que no el contraten ni que ho espere pel fet de ser alcoia,coneixenlo un poquet algo mes ha dhaver. Pero ell sol ser home discret.
I per lo de la festeta del ciudad de alcoy, ja ens va demostrar a tots qui era de veres! estic dacord en tu, una excelent persona i mes combatiu que la majoria!
Estic amb tu, xiquet.