Centenari enric valor

dimarts, de setembre 01, 2009

legionella, continua la catastrofe


En pleno estiu els periodistes li preguntaven al regidor de medi ambient sobre la data en la que alcoi anava a rebaixar el nivell de cloració del aigua potable.El regidor va jugar al despiste i va escapar-se amb evasives.Evidentment els pobres becaris no van saber que fer davant tanta evasiva i es van rendir.
Temps mes tard van apareixer casos de legionella a la ciutat.I van apareixer tants que per fi van tenir que admetre que allo no era cap cas aillat i ja era un brot.
El cas ha estat atribuit a les obres de asfaltat fet al barri de santa rosa ja que aquesta gent portava aigua de un manantial de ontinyent.Com argument de pel·licula de berlanga no esta mal.
De les poques conclusions que podem treure en aquest moment esta alguna cosa clara com que, per exemple, els controls rigurosos que la conselleria i el ajuntament feien a les empreses han fracasat.Tambe sembla que ha fracasat el famos recurs retoric de asociar legionella amb la estambrera i es evident que alguna cosa passa en un poble en el que es repeteix aquesta circumpstancia amb tanta frecuencia.
Tambe podem aplaudir la manca de transparencia per part de la generalitat, quin nivell tenen en amagar la realitat aquesta gent del pp!
I no passa res.Ningu dimiteix.Ningu es responsable de res.
La empresa que asfalta continua com si res i mes de uno te la sensació que amb temes de salut publica es dificil fiar-se de aquesta gent.

3 comentaris:

german ha dit...

ie, i a més, "açò ho pague jo"!

dimoni de xiquet ha dit...

Alcoiania pura i dura.
Es curios aixó de la legionella nomes afecta als alcoians perque als de ontinyent ni cas.
Tambe cal destacar que les empreses que treballen al nostre poble son extranyes perque portar aigua de un altre poble...
Tot es tan flipant.
dimoni

Comtessa d´Angeville ha dit...

El bitxet de la legionella és una espècie endèmica a Alcoi, motiu més d'orgull, sí senyors. Encara li faran un monument i tot.