Centenari enric valor

dilluns, de desembre 28, 2009

Sedano:Entre Peralta i el caos de rafa sanus


La premsa alcoiana, els pensadors alcoians i qualsevol animalet fa temps que venen dient a qualsevol personeta que els hi escolta que el que mana al ajuntament d¡alcoi es diu miguel peralta viñes.
I es possible que tinguen alguna raó en aquest comentari.
Pero de tant escoltar la canço, a qui mes a qui menys li resulta tot molt mes complicat.
La crisi interna amb els campistes fou resolta de manera contundent i no sembla que puga haber cap alternativa a sedano dins del pp.Els regidors populars no paren de adular al seu jefe i aprofiten els dies de festa per xarrar amb el gran peralta i rebre instruccions.
Aquestes circumpstancies son molestes per a sedano pero no li impedeixen seguir endavant.
El gran problema de sedano i del pp es que no tenen cap projecte per a la ciutat.Donen palos de ceg i improvisen amb poligons de la canal i hotels inviables mentre colecionen demandes judicials que no sempre saben guanyar.
La unica carta positiva es que al psoe les coses no van millor i el seu lider Frances no es respectat ni per el entorn de carles esteve ni per la anterior candidata patri blanquer.A esquerra unida tracten de montar un nou xiringuito i els del bloc ja saben que el lider del 2011 sera rafa carbonell, un personatge amb mes de una personalitat i que per tant es molt admirat per mi.Cuidado que es capaç de pactar amb el pp i no es broma!!!
I per dins de la societat es comença a vore a gent que farts de la situació comencen a marxar de la ciutat per anar a viure a ibi, a muro i a cocentaina i fins i tot a l'alqueria.Jo no soc socioleg per veig cada cop mes clar que la capitalitat comarcal d'alcoi sera dins de promte discutida.Els factors d'aquest fenoment estan per vore.La faena curta i la poca qualitat de vida a alcoi son molt potens motius, ojito!!

1 comentari:

german ha dit...

com, i vols dir que per uns mòdics 300.000 euros no es faran amb un dels pisets de l'Estambrera i preferiran emigrar del poble? A mi em sembla que les especulacions al voltant de la crisi interna del PP són perquè ningú no s'acaba de creure que estiguen fent-ho tan mal en tots els sentits (que és el mateix que dir que no tenen projecte). El que més em torra és que semble que no passe res i ací pagats i devanits de que així siga -no tots, també ho sé! ;)