Centenari enric valor

dimecres, de gener 11, 2012

Algu espera algo del any 2012?


Ja estem al dos mil dotze.
Ja ha passat el nadal i totes aquelles festes tan consumistes, tan cristianes, tan solidaries i tan tan.......
Tot passa i tornem al present imperfecte amb crisi economica (caldria dir recesió?) amb fabriques que tanquen i desapareixen, amb ajuntaments que no tenen un euro per a res i amb hospitals que tenen que tancar llits per reduir la asistencia medica.
Vivim amb por per pedre la faena i amb aquesta perdua pedre el nostre estil de vida que portavem fins ara.Amb la caseta, el cotxe, les vacances i de tant en tant alguna esquadra en la filà.Tot va tan apressa....que es dificil saber on acabara tot.
Els optimistes diuen que aquest moment es temporal i que molt prompte tornara tot a ser igual (o semblant) al mon en el que viviem.De fet hi ha tota una religió que aposta per el pensament positiu i que es basa en que tothom podem ser uns "triomfadors".Bien.
El que esta clar es que aquest mes ja cobrarem menys diners.El augment del IRPF estatal i el autonomic ens fara tenir uns quants euros menys (i aixó que els peperos deien que mai pujarien els impostos).
I es fa evident que a la societat no existeix cap contrapes per plantar cara a tot aquest embolic.La gent del 15-M estan un poc desapareguts (jo mai he vist amb claredat tot allo dels "indigants") i la esquerra clasica i els anarquistes continuen flipant amb una societat masoquista a la que putejen tot el dia pero que despres acaba votant de manera inesperada al pp o al psoe ( en catalunya ciu).
Podem esperar algo bo del any 12.Jo no ho veig clar.