Centenari enric valor

dijous, d’octubre 25, 2012

Anna serrano, la regidora "doncs"

Hui tenia entrevista a radio alcoy la regidora de cultura Anna Serrano per parlar de questions de la regidoria que gestiona.Com que ha fet un us un poc excesiu de la paraula "doncs" a partir de ara li posarem aquest malnom.
En la entrevista tractava de demostrar que les gestions per canviar de empresa concesionaria del teatre calderon habia estat excelent.Recordareu que a finals de la temporada pasada ( entre maig i juny) la regidoria de cultura va decidir que el cost de la gestió del teatre calderon era excesiva i calia que una nova empresa amb un cost menor es fera carrec del teatre.Entre mig diversos personatges de la cultura varen demanar que continuara el gestor que hi habia fins aquell moment ja que pensaven que no ho habia fet mal i que habia demostrat seriositat.Pero la decisió estaba presa i entre pitos i flautes el proces per trobar una empresa que es fera carrec del calderon ha durat uns quants mesos mes dels previstos.Recordeu que hi habia la previsió de començar al setembre amb una programació i que tot començara a finals de novembre amb la mostra de teatre a la que li canvien el nom aquest any.
La regidora ha dit que en la gestió del teatre tindran en compte la opinió de tothom perque la cultura es una cosa que cal que tingui totes les sensibilitats i gustos de la societat alcoiana.Caldra vore si es aixi.
Mes graciós es el comentari sobre el perque no ha començat la programació a principi de novembre.La regidora serrano ha dit que son respetuosos amb al fira de cocentaina.Que bons que son!
La empresa concesionaria es allo que es diu una UTE ( unió temporal de empreses) entre empreses de valencia i alcoi.Rafa Jordan es el director i sembla ser que algun dia d'aquestos es reuniran amb els jefes de la regidoria de cultura i ens diran quina programació hi ha per als mesos de novembre, decembre i gener.
La privatització dels espais culturals de la ciutat no ha millorat excesivament el nivell cultural ni ha costat mes barat.Pero aquesta historia ja es vella i ni a la dreta ni a la esquerra els interesa tocar massa la paradeta.Quant mana el pp posa als seus coneguts i quant mana el bloc posa als seus.I aci pau i alli gloria!
La regidora serrano tambè te el embolic del concert de sabina i serrat del mes de juliol, aquell que no tenia que costar RES.I que de sobte ha aparegut una factura de 21000 euros.Que meravella de gestió!
Per mi el pitjor de tota la intervenció radiofonica es el total desconeixement de la regidoria sobre el cost anual del teatre calderon.Tenen una estimació del que pot costar pero no ho tenen clar.Son un total desastre en la gestió i tot per les quotes de poder que acaben per posar a gent sense cap experiencia en regidories com la de cultura.I anna serrano no es la unica que demostra la poca experiencia en aquestes materies.