Centenari enric valor

divendres, d’abril 17, 2015

Setmana gran

Quina setmana!
El dia 14 vam tenir tres fets torbadors.
El primer fou vore per escrit com el projecte de la española no incluia a la fabrica de olives farcides.El fet fou supercomentadisim i va donar lloc a mil especulacions.Els partits que estaben i estan en contra del projecte ho van celebrar amb alegria i xampany i els que estan a favor van demanar al ajuntament que deixe de possar traves i problemes al projecte ara que el perill ja no existeix.
Malauradament dies despres la empresa va dir que continua amb el projecte i que te previst que les instalacions de la fabrica a la zona nord estiguen a la canal i que continuen sense vore cap perill per al aigua del molinar.
El segon fou la entradeta de les amigues de fonevol.Vore a moltes dones fer esquadres i baixar amb normalitat per sant nicolau fou flipant.Qualsevol petit canvi en la festa provoca tot tipus de reaccions alergiques per part del sector dur de la festa i aquest no anava a ser excepció.Ara tothom s'apunta al carro triomfal de fonevol.Que poca gent va apostar per aquestes dones valentes.On estaba la esquerra alcoiana fa deu anys?.....paciencia toca any electoral.
I el tercer fou la pintada de busties amb els colors de la bandera republicana.El acte fou anonim i fou rectificat al dia seguent.Qui va fer les pintades? Diuen que la policia municipal ho investiga.Segur que foren els mateixos que fa mesos van omplir alcoi de pintades sobre stalin o sobre amenaces a anarquistes.No es tan dificil coneixer la autoria......tu ho saps i jo tambè.
I per a rematar la setmana visita del embaixador de venezuela per explicar la veritat sobre aquest pais.Veritat que no conten els mitjans de comunicació.....clar.I acudeix convidat per esquerra unida.I acudeix la setmana que el president de venezuela aprofita per tornar a insultar a rajoy i maleir el parlament espanyol que va tenir la gosadia de demanar la llibertat per als presos politics de aquest honrat pais.El embaixador va venir a alcoi i va dir que el poble es molt xulo i que te alguna semblança amb caracas....que guai, nomes li va faltar cantar una cançó de ovidi montllor per a que li adoptarem com a fill predilecte.
Ah i un terratremol que ha fet mès impacte a internet que la resta del poble.
Ah i el numero dos del pp a les municipals es el proper capità cristia dels bascos.Abans per ser carrec es necesitaba molta pasta.Ara amb un montepio fins i tot un funcionari pot ser capità.ole!
Que gran epoca vivim!
La foto del embaixador es pagina 66 i la de la festa de paco grau[Img #16015]