Centenari enric valor

dissabte, de juliol 19, 2008

conclusions del debat de la font roja


Ahir va ser el debat sobre la construcció de un hotel al carrascal de la font roja, cal alguna conclusió, idea...
1.Treure el debat dels problemes municipals de la casa consistorial sembla una gamberrada feta a proposit i fer aquest debat en un hotel un broma de mal gust.
2.Debatre de un tema important sense tots el grups politics i sense la ciutadania es un bon exemple de absolutisme.Absolutisme que es emblema del sedanisme.
3.Avui el diari ciudad amb el seu director tracta de desviar la atenció amb dues vies.
a.La tragica mort del cap de la policia local manuel rodriguez.
b.La idea manifestada per el senyor climent vaello de que a alcoi hi ha temes mes importants per a la ciutadania que la font roja i que malauradament no tenen tant de reso.En cita un quants.
Es nota que el ciudad de alcoy ha pres el tema seriosament i vol pendre part amb una manipulació grollera i lletja.
4.El alcalde pren una idea del ex-president nixon.La idea consisteix en fer vore que existeix una part de la ciutadania que el recolça desde el silenci.Gent que vol el progres de la citutat pero que es silencianda per gent ecologista i ganduls de tot tipus.Bona treta senyor sedano.
5.Un dels millors pensadors del nostre poble, el senyor carles mansanet esta possant el millor de ell en la causa que defensa el paratge de la font roja.Estem en bones mans.Cuidado que la carne es debil.
6.El psoe de patricia blanquer i la esquerr unida de paco agullo estan entestats en donar alternatives al hotel de la font roja. Que problema existeix en dir que la millor alternativa al hotel es la conservació del paratge tal i com esta sense cap impacte huma al entorn?
A pesar de tot la derrota de la causa conservacionsta es veu proxima i esta mes que clar que el sedanisme no vol renunciar a aquest tema.
Ens quedem sense font roja.El final esta molt a prop.