Centenari enric valor

dissabte, de gener 31, 2009

el turisme es la solució


No esta de mes fer algun comentari sobre la presencia del ajuntament d'alcoi a fitur a madrid.Com tots sabreu el discurs de sedano en la legislatura inclou entre altres coses el foment d'alcoi com a ciutat turistica.En aquest aspecte han evolucionat desde postulats mes o menys frivols cap una idea de ciutat de congresos i certaments professionals que siguen el atractiu que puga atreure a mes gent a coneixer la nostra ciutat i que ha facen "gasto".
No esta de mes dir que la ciutat no esta massa preparada per al turisme.No es tan sols la visió industrial la que impedeix que per exemple els diumenges els restaurants del centre estiguen tancats.Existeix la impressió en la ciutadania de que el turisme es una excusa per despistar la visió de la manca de idea de ciutat que te el partit popular i en certa mesura la oposició, bloc, esquerra unida i pspv.
El dia que s'inagurava fitur, el alcalde sedano en radio alcoy deia que ja era un exit, un poc presuntuos tot i sabent que encara no hi habia cap contacte amb operadors turisitics.
Tots sabem com van acabar els viatges a nova iork i al japo.Tots sabem que aquells viatges foren una excusa per viatgar per la patilla i per fer festa en un lloc distint al carrer st nicolau.
Ara be, em de ser coneixedors del cost d'aquesta festa.Pero no ho sabem.
I fa que ens hi formulem aquestes preguntes:
Quant es el cost economic de la projecció turistica d'alcoi?
Quins resultats esta donant en la economia de la ciutat?
Perque miguel peralta va acusar a amparo ferrando de no fer res a la seva epoca de regidora de turisme?
Es tan important per al turisme de la ciutat que la princesa leticia i el princep felipe es facen una foto amb sedano?
Que pinta la companyia de teatre la dependent en tot aquest montatge?
Existeix alguna contrapartida? Es renovara el contrat del principal mes rapid?
Perque la premsa alcoiana prefereix diners a objectivitat?
Perque a radio alcoy parlen en castella quant estan a madrid?
Perque l'ajuntament patrocina diversos espais a la premsa?
Qui juga amb el futur dels alcoians?
salut

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajjajajajajaja... perdona'm, però m'ha fet molta gràcia això què preguntes de l'emisora de Suya es la Radio!!! I, en general, totes les preguntes que fas són ben interesants i ningú te les contestarà obertament.
Açò de FITUR és com totes les festes en general: si porten la cavalcada de Reis d'Alcoi, que com tots sabem ÉS LA MÉS ANTIGA DE LA VIA LÀCTEA, és que ha de ser bo... i l'anàlisi es queda en eixe nivell.
I no crec que siga tant el fet que hagen dut, o que hagen deixat de dur, si la cavalcada [que cadascú pense el que vulga d'ella, clar!], o si el projecte de TurialcoYYY és una solució per als problemes econòmics del poble... el problema, com bé apuntes, és l'escàs interés per aprofundir en l'anàlisi!

Unknown ha dit...

Sobre com pot incidir el tursime en concret a Alcoi, vosaltres en sabreu més que ningú, però si vols veure alguna aportació de l'Alcoi del nord (Barcelona) aquí tens un parell de documentals que estan força interesants.

http://bcntp.blogspot.com/
aquest el pots veure per internet

http://aquiviugent.blogspot.com/
aquest no