Centenari enric valor

dilluns, d’abril 27, 2009

Festes 2009 no canvia res, tot es diferent


Doncs ja ha passat tot.
Han passat els capitans moros i cristians, el alferes dels contrabandistes amb el seu traje daurat i la seva navaixa ohh.
Han passat les declaracions de javier morales insinuant canvis que mai arriben.
Han passat les festes amb mes dones vestides amb el traje de la fila.Supose que saben que vestir el traje no vol dir pertanyer a la fila.
Han passat les festes en les que una favorita del capità cristià deia sense cap vergonya al canal nou que el mes al que podia arribar a la festa es a favorita del capità, estupendo, per a que tant rollo feminista oi que si?
Ha passat el embaixador turistic d'alcoi el senyor alvarez del manzano, sense pena ni gloria, com el senyoret madrileny que es.Ja vorem que guanya el nostre poble d'aquesta broma.
Han passat les festes en les que la guardia civil vigilava el alardo per si de cas els alcoians amaguem polvora per altres finalitats.Que ves tu a saber que poden fer aquestos alcoianets tan anarquistes i rojos que son en epoca de crisi.
Han passat les festes de la crisi i encara que es pot dir que s'ha notat un poc el cafe licor i les gambes han volat per les filaes com a les millors epoques.
Han passat les festes a les que el turisme ni s'ha vist ni se li ha esperat.Per a que servia tan viatge a nova iork o a tokio? Per a res, per a fer un ensaio fora d'alcoi podrien anar a cocentaina com es feia abans, collons de gent!!!
Han passat les festes en les que el ajuntamen ha estalviat mooltisim en cohets i en dinars oficials pero en les que han gastat milers de euros en propaganda en les emisores de radio i en els periodics.Per a que serveix tanta propaganda i tanta felicitaciço al ciudad? Serveix per tenir contents als periodistes locals i per que no facin preguntes incorrectes.
Mentre a la ciutat cap projecte serios de futur i cap idea de com sortir de la crisi, xe quin poble!!!

1 comentari:

Osukaru ha dit...

I tant que es deia de la crisis i resulta que l'any passat la festa la va patir més que enguany.

Ho dic per que aquesta vegada he vist molta més gent i els capitans la veritat es que s'en eixien de mare. Res a veure amb el any passat, que a mi personalment no em va agradar gens.

Amb el tema de els viatgets a Tokio i Nova Iork has pegat en el clau, no ha valgut pa res!. No mes per a que els cuatre enxufaos de torn es peguen un parell de viatges que peguen un esclafit.

Salutacions!.