Centenari enric valor

dissabte, de maig 23, 2009

la semana del poligon de la canal


Quina setmana ens han donat el senyor sedano i el senyor pastor!!!
Setmana que ha acabat avui amb una entrevista a les primeres pagines del diari ciudad(el nostre diari) en la que defensa a capa i espasa el poligon de la canal i denuncia una mena de conspiració entre la confederació hidrografica del xuquer i el psoe per arruinar als alcoians.
No opinare de diari ciudad, ells fan el paper que es suposa que tenen que fer.Ja fa anys que ho fan i cal reconeixer que ho fan bè.Espere que la vizcarra no s'enfade massa.A mi em cau be la vizcarra i molta gent que treballa al ciudad pero no m'agrada el paper tan rastrero al poder que tenen que fer per guanyar-se la vida.
Anem al tema.
Com be deia llopis al información el tema de la canal comença a fer-se massa llarg i sembla que com mes evident es que no es pot fer el poligon a la canal, mes evident es que fan mes propaganda a la premsa convocant rodes de premsa absurdes i fent-se les victimes.
La veritat es que no tenen cap projecte per a la ciutat.Que vol ser alcoi en els propers anys?
Ni idea.
Ara s'agafen a la euforia que comporta els bons resultats del cd alcoyano.Santacreu i sedano ja fan el seu particular "cuento de la lechera".Si el alcoyano puja a segona vindran afeccionats dels equips rivals que coneixeran la ciutat i faran "gasto" a la ciutat.
Primerament el equip tindra que guanyar i despres caldra vore qui paga els gastos de convertir un equip semi-profesional en un equip profesional.
Qui pagara les reformes al estadi del collao? Qui possara els diners per a la transformació en societat anonima?
Entre pitos i flautes el alcoyano costa mes de trenta milions de pesetes als alcoians en segona b.No vull ni calcular el que podria ser una categoria superior...
El millor que li passa a sedano i al ciudad es que no hi ha cap oposició ciutadana articulada ni en partits ni en les milers de plataformes defensives.
Ja pot ficar la pota el pp amb el parking de la rosaleda.Ja pot fer obres absurdes com les del boulevard o les del eixample o les del centre.Ja pot fracasar amb el turisme.
Que no passa res, en dos anys majoria absoluta.Amb aquesta oposició es un xollo.

1 comentari:

german ha dit...

hola dimoni,
feia dies que no em passava per ací però m'alegra comprovar que tot continua igual... de bé! ;)
al final, el PP només sap seguir la "Doctrina Cañete" del "por mis cojones". I el dia que els fills i els nets dels responsables polítics no puguen beure aigua del Molinar per culpa de la contaminació, jo seria partidari -si viuen- de que els tallaren els coll...ns. Salut!