Centenari enric valor

divendres, de maig 15, 2009

molta propaganda,poca realitat, sedano live


Els politics de tot el planeta viuen desconcertats davant la crisi economica.Despres de anys de receptes neoliberals aplicades manu militari la eixida al embolic es coloca en mesures propies del keynesianisme.Mes obra publica i ara si el papa estat pot fer i desfer com si res.
En el ambit local tot es un desori, un lio monumental.Els alcaldes de muro, cocentaina i alcoi es junten amb el president de la dipuació de alacant per preparar un ambicios pla per fer algo superestupendo a la via que comunica les tres ciutats.
No contents amb aquesta historia el dirigent popular de la ciutat d'alcoi ha pensat en fer una mena de foro ciutada per analitzar que solucions es poden pendre contra la crisi i com sortir de ella.
El foro compta amb la prsencia de invitats que semblen ser agradables amb el poder del pp local i ha deixat de banda als de la oposició que treuen foc pels queixals.
Esta tant participatiu el alcalde que fa sospitar.Sembla com si fos un darrer recurs que empra sedano per tal que no es note la seva incapacitat per solucionar els veritables problemes de la ciutadania.
A mes se li junta la sensació cada cop mes gran de no acabar cap tema que enceta.El poligon de la canal ni acaba ni comença.El hotel de la font roja es un tema mes de encaparrament de sedano que no pas de necesitats.El parking de la rosaleda xoca amb sentencies que no acompleix, cuidado sedano que per aquestos temes alguns com el alcade de vila-real estan a la presó.
Molta propaganda, poca realitat.