Centenari enric valor

dijous, de juny 18, 2009

censura a la unesco 2


Ja tenim polemica.
Al centre unesco d'alcoi segons josep lluis segui s'ha produit un acte de censura contra unes obres artistiques a les que apareixia el cos de unes dones.
Com a reacció el artista ha decidit retirar tota la exposició i ha denunciat de manera publica la actitut del club d'amics de la unesco.
El club ha dit en un comunicat i en converses amb periodistes que tot es una rabieta del artista i que el club unesco no censura a ningu.
A qui creiem?
No estem massa segurs.Coneixem el estil estalinista i moltes vegades intolerant de la gent de la unesco pero tanmateix s'ha de reconeixer que la trajectoria indica la defensa de valors democratics dins del club.
El temps donara i llevara raons.
La unesco fa temps que no alça cap.Compta amb una quantitat limitada de socis i no fa massa activitat.Amb un grup de nostalgiscs de altres epoques tracten de eixir endavant amb cert exit.
Per el be de tots espere que aquest incident puga tenir un final feliç.

1 comentari:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Hola dimonidexiquet desagradable i antipàtic.

He estat pegant una volteta pel teu blog i crec que te conec, jejeje. El meu serà divertit però el teu és ben canyero, i això és una cosa que fa falta, tot i que en algunes coses la meua postura està en les antípodes de la teua. Passaré sovint a visitar-te, que conéixer el que es porten entre mans en aquella ciutat, de la que en certa manera em sent part, estan tan lluny sempre fa sentir-se un poc més a prop.

Salut!!