Centenari enric valor

dissabte, de gener 29, 2011

rumors made in alcoi


Fa algo mes de dues setmanes per alcoi va corrent un rumor sobre una persona "important" del mon de la festa i de la cultura.
El rumor diu que aquesta persona fou denunciada per abusar sexualment (no sabem en que consisteix el abus) de un xiquet deficient mental en la sauna de un gimnas de la nostra ciutat.
El rumor que corria de persona en persona va arribar un dia al diario ciudad que (suposem) va verificar la noticia amb fonts policials i va pensar si pagava la pena contar la noticia al diari.Segons el director del mateix diari a la redacció va existir un debat important del qual va treure com conclusió que no era oportu dir el nom del "presumpte pederasta".
Hui amb el rumor ben calentet al carrer el mateix director a fet un pas enrere o fa eixa impressió.
La noticia sobre un abus sexual al nostre poble es desinfla i el resultat es una persona a la que dificilment li tornaran el seu honor i prestigi.
Quin poblet mes trist que es alcoi!!
Pd.Tambe em consta que la gent de aramultimedia ha tingut una reflexió sobre si calia donar verosimilitut a la noticia.

3 comentaris:

Judith ha dit...

Una notícia d'aquesta magnitut hauria d'estar molt ben contrastada o no eixir a la llum, ja que pot arruinar la vida d'una persona, pues sempre hi haurà qui tinga dubtes.

Lluís ha dit...

És acollonant "l'amarillisme" en el que es cau a vegades...

I no és excusa no dir el nom, en un poble on ens coneixem tots.

dimoni de xiquet ha dit...

Jo se que vivim en un poblet amb mentalitat de poblet i que te les seves virtuts i defectes.
Pero lamente la enorme crueltat que tenim amb determinades persones que no ens cauen be.
No estic massa content amb la actitut de la premsa alcoiana que a pesar de no publicar el nom han donat carta de naturalesa a un rumor.