Centenari enric valor

diumenge, de desembre 18, 2011

La dimissió de paco amaya


Ja tenim un altre embolic en el nostre poblet.Ai....
La associació de sant jordi te un assesor per als temes musicals que te per nom, paco amaya.Aquest senyor ha decidit dimitir i ho ha fet enviant una carta al president de aquesta entitat, javier morales, i a la premsa local.
Els motius que enumera son basicament dos.
Les diferencies entre la associació i el asesor per les conclusions sobre que fer si plou ( o passa qualsevol circumstancia climatica adversa) i que tenen que fer els musics en aquestes circumstancies.
I dos.Un comentari poc afortunat del senyor javier morales al eixir de un  concert del senyor paco amaya.En concret el concert li va semblar que era "droga dura".Entenem que "droga dura" vol dir que el concert li va semblar pesat i aborrit.
En la premsa alcoiana li han donat una importancia exagerada en un principi i poc a poc han anat afluixant quant han vist que la historia tampoc dona per tant.
A poca gent se li escapa que el col·lectiu de la festa alcoiana esta a pocs mesos de un relleu en la seva direcció i que estan movent-se molts interesos per colocar a persones properes al poder politic.La festa continua siguent important per a molta gent a alcoi i mou molts sentiments.
Javier morales ja ha dit en alguna tertulia com vol que siga la associació de sant jordi del futur i per quins camins ha de caminar la nova directiva.El dubte esta en saber si dins del mon fester hi ha algu disposat a discutir i a debatre de debo el model que fins ara a estat principal.
Morales no ha tingut oposició i no crec que ho tinga.Canviaran molts les cares pero tot continuara igual.Feu-me cas.
I les batalletes com les de paco amaya son basicament persones amb autoestima baixa que busquen una excusa per eixir un ratet als periodics.Dins de quatre dies no quedara res d'aquesta rabieta, res, llastima....perque paco amaya es molt mes inteligent.

2 comentaris:

Jordi Orts ha dit...

Hola, només volia saludar-te i dir-te que este dimarts he escrit per a ARAMULTIMÈDIA un comentari sobre el teu blog.

Cada dimarts publique un comentari sobre un blog relacionat amb les comarques (és la secció que denominem com Blog amic). Com que el teu porta tant de temps i veig que encara està ben viu, he pensat que seria una bona idea recomanar-lo als lectors del diari.

No t'he pogut enviar cap altre missatge perquè no veig cap correu de contacte en el blog

Que vaja bé

Jordi Orts

dimoni de xiquet ha dit...

Gracies jordi.
El meu correu electronic es dimonidexiquet@ono.com.Estic molt alucinat amb el teu comentari sobre aquest bloc.Jo soc mes autocritic i se que moltes voltes deuria escriure millor (li pegue unes patades a la llengua catalana que uff) i re-llegint molts post no tots em semblen tan xulos com el dia que els vaig escriure.Pero soc feliç de saber que algunes personetes miren aquest bloc i a vegades els hi faig pensar i fins i tot enfadar-se.
Com saps ( i no es fer-te la pilota) en la meva llista de enllaços esta ara multimedia que es una pagina que tinc per costum visitar.
salut
dimoni