Centenari enric valor

dimarts, de juliol 24, 2012

Un any despres del ascens del alcoyano

La gent de pagina66.com te un espai prou interesant a la web que fa referencia a les noticies que apareixien en aquest web fa un any.Fa uns dies vaig vore aquesta noticia."UPYD demanara explicacions sobre el estudi del impacte economic del ascens del cd alcoyano".
Si no ho recordeu us ho conte.
Fa un any el cd alcoyano despres de unes quantes eliminatories conseguia el ascens a la segona divisió A.El equip entrava dins de allo que anomenem el "futbol profesional".I al poc temps d'aquest fet historic ( el precedent estaba fa 40 anys) la cambra de comerç, el ajuntament i la directiva del club van presentar un estudi que parlava del impacte que tindria a la nostra ciutat el fet de que el alcoyano jugara en aquesta categoria.
Quant parlaven del "impacte" parlaven de les despeses que tindrien els equips rivals i les seves fidels aficcions.A part del coneixement de la "marca" alcoi arreu de espanya.I quina cifra era la que pensaven que anava a guanyar la ciutat d'alcoi? TRES MILIONS DE EUROS.Que es diu rapid, redeu!
Quina ha estat la cifra real que ha portat el fet de tenir al alcoyano a segona? Doncs no ho sabem.Ni el ajuntament amb el sempre perfecte regidor rafa carbonell,ni la cambra de comerç, ni la directiva del alcoyano sabent molt be com ha quedat la cosa.
La arribada de aficcions rivals que feren nit a alcoi o que feren una simple paelleta al centre de la ciutat sembla ser anecdotica i molts equips han preferit dormir a alacant o a altres ciutats que no a alcoi.Ciutat que encara que semble mentira es prou desconeguda fora de les nostres terres.
La previsió dels tres milions sembla mes una aspiració, una il·lusió per part de les persones que redactaren aquest estudi que no algo serios i riguros que permetes adequar la ciutat a aquestes perspectives.
Si forem un poble serios fariem algun estudi en el que repasarem en que hem fallat i que podem millorar com a ciutat per fer-la mes atractiva.Pero esta vist que allo del turisme encara esta molt lluny de ser algo important a alcoi.Mane el pp o el bloc.