Centenari enric valor

dimarts, de setembre 04, 2012

El trist final de sedano

El que tenia que passar ha passat.
La historia va més o menys així.
El any passat a les eleccions municipals a pesar de guanyar les eleccions el partit popular es va vore de un dia per altre a la oposició.Per el camí van quedar moltes accions que els van allunyar de qualsevol posibilitat de pacte amb algun partit de la oposició i un sector notable del partit popular amb trini miro, amparo ferrando i altres que enfadats esperaven la ocasió mes propicia per descavalgar a sedano, peralta i la seva quadrilla.
I la ocasió va vindre fa uns dies amb el vist i plau de la direcció autonimica i provincial del pp.Desprès de vore com a alacant ja no queda ningú de la rama de zaplana, sedano ja contava els dies que quedaven per a que esclatara el conflicte intern al pp alcoià.
I fa uns dies el regidor pastor va decidir fer el pas i va començar a recollir signatures per a canviar el portaveu del partit conservador.I en un atac de nervits el portaveu sedano va procedir a treure la condició de regidor a jornada completa a pastor i altres regidors.A partir de ahi es visuavilitzaba el conflicte a la premsa local.
La gent que veu les coses i sap imaginar com sera el futur diu que sedano i companyia tenen els dies contats al pp i que mes prompte mes tard acabarant o al partit UPYD o amb altre de caracteristiques semblants.
Un cop mes veiem com les disputes als partits politics donen cinc centims de com funcionem per dins aquestes organitzacions.Ho hem vist a esquerra unida, al psoe i fins i tot al bloc.
Tan presumir de democracia i mira com acaben.
Sera interesant saber els detalls mes foscos de la bronca del pp.
pd, el montatge fotografic es de un tio que es diu Pelletes Tornarà.

2 comentaris:

anmorsigol ha dit...

fantàstic... ara a vore qui posen, a la Lina d'ontinyent pareix que tampoc li va tot com una seda, a vore si troben algún conservador civilitzat (que també en deu de hi haure algún...) per canviar de titella i seguir amb la comèdia

salut!

dimoni de xiquet ha dit...

Les baralles del pp valencià son alucinants.Jo recorde com es va dividir el partit en dos a elx, gandia, cocentaina fa molts anys.Pero la baralla entre el sector zaplanista i el de camps es basicament absurda, sense cap trellat.
Jo mentres tracte de parar la orella per saber qui hi ha darrere de tanta tonteria.Perque sempre hi ha interesos ocults.
No tinc molta esperança en el relleu que tindra sedano en el pp.No em fie massa ni de fernando pastor, ni de la familia miro, ni de ningú del pp.
Si em permets et dire que no em crec a la meva edat allo de "dreta civilitzada" i desconfie molt de la esquerra post comunista i de la esquerra light del psoe.
Vivim en epoca de transció i vorem si la nostra societat vol evolucionar o no cap un altre mon.
Perdona el rollo i gracies per la visita i el comentari.
dimoni