Centenari enric valor

dimecres, de juny 28, 2006

radio aktiva

Aci teniu els principis basics de la nova radio que esta a alcoi al dial 107.6 fm, espere que us agrade,
salut


QUI SOM?
Som un col·lectiu de gent que s’organtizem assambleàriament i que tenim inquietuds en el camp de la comunicació radiofònica. Aquestes inquietuds guanyen més força quan veiem la manipulació que pateixen els mitjans de comunicació en general, així com la manca d’una oferta cultural (música, teatre, literatura…) àmplia i diversa.
QUE PENSEM?
El nostre objectiu és la creció d’un mitjà de comunicació radiofònica lliure, autogestionat i participatiu.
Tenim clar que definir un projecte d’aquesta envergadura és una mica complexe ja que dona cabuda a moltes iniciateives i a moltes formes de comunicació. Per tant, des d’un plantejament inicial del que és una radio lliure, adoptem la següent manera de treballar:
La gestió de la ràdio roman a l'assamblea permanent integrada pels socis i les sòcies membres, que es reuneix, alemenys, un cop per més. També hi poden assistir persones que no siguen sòcies i estiguen interessades o membres d'altres col·lectius.
La propietat de totxs els béns de la ràdio pertanyerà al conjunt de socis i sòcies, que decidirà la seua gestió de manera assambleària.
La finalitat de la ràdio en cap moment és lucrativa
Es rebutja la publicitat, entesa com la promoció d'habits consumistes i insolidaris.
És un mitjà d'expressió obert als que no tenen veu en els mitjans oficial.
És un mitja obert a qualsevol persona o col·lectiu que compartesca les inquietuds i objectius de RadioAktiva
Entenem que som una ràdio lliure perquè NO ESTEM VINCULATS A CAP COL·LECTIU, sinò que funcionem de manera autònoma i assambleària.
Pretenem promocionar tot allò que no apareix a les ràdios "oficials" a nivell cultural, musical, social i ambiental, i impulsar per qualsevol mitjà la llibertat d'expressió, d'opinió i informació.