Centenari enric valor

dimecres, de juliol 01, 2009

alcoyano, deficits municipals, autovies i la difamació contra segui


En altres anys els dies de estiu eren un maldecap terrible per als responsables del mitjans de comunicació d'alcoi perque les noticies no abundaben i tenien que rebollir algun tema pendent.
Aquest any estaran content ja que de temes no els hi falta pas.Les ilusions que voltaven al alcoyano fa dos dies s'han transformat en decepcions de manera rapida.El equip no ha pujat a segonda A, el president ha dimitit i el alcalde amb el seu regidor de esports esta tenint que fer esforços per a que el desastre no arribe massa lluny.
Els del pp que ens hi donaven lliçons de gestió dels diners publics i que presumient de superavit ara anuncien amb la boca petita que aquest any tindra el ajuntament un deficit de mes de un milio de euros.
Nomes un milio? No.El deute segurament es mes elevat ja que bona part de algunes infrastructures es deuen com el cas del teatre calderon i el boulevard.D'aixó es diu contabilitat creativa.
Els socialistes alcoians tampoc estan massa lluny.
Si no, mireu el tema de la autovia i quantes vegades han promes que la autovia la anaven a obrir al trafic.Sempre hi ha algun problema i mai es compleix cap plaç previst i alli dona igual qui mane al ministeri de fomento que tots son iguals.
A mes els del pp d'alcoi han apostat per fer trampes per impedir el final de la obra i de sobte s'han fet ecologistes, magnific.Darrer sempre estara la rabieta que te sedano i company per el tema del poligon de la canal.
Per cert.Si els ecologistes de la carrasca estan en contra de la autovia com es que no han manifestat aquesta opinió de la mateixa manera que han fet amb el tema de la font roja per possar un exemple?
I per acabar el repas mereix un ratet comentar el poc trellat del tema de la unesco i el josep lluis segui.La premsa s'ha posicionat en favor de la unesco i la cultureta alcoina tambe.Aixi que han començat una campanya en contra de segui que te com a referent a una persecució difamatoria en el facebook, tremendo!!
Li han dit gordo, acosador sexual i borratxo.Enhorabona, per a que debatre si podem insultar?
Quin poble.......

1 comentari:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Ai com m'agradaria una edició digital del Ciudad per a poder enterar-me de totes estes coses!!