Centenari enric valor

dissabte, de juliol 25, 2009

alguna cosa fa mala olor a la rosaleda


La premsa local i provincial parla hui de unes declaracions del regidor sanus sobre una modificació del PGOU per fer entrar en aquesta normativa la bestiesa del parking de la rosaleda i futures actuacions similars.
Cal recordar que les nombroses irregularitat que es van cometre durant la construcció del parking.Tot anava desde el parentesc de un dels constructors amb el alcalde peralta fins a la ilegalitat de construir un parking que en principi era soterrat per damunt del nivell del carrer.
Tambe cal recordar tambè que a les obres hi hagueren bastants problemes degut a la inestabilitat dels terrenys.
Recordarem per acabar que el tribunal suprem de la comunitat valenciana ha declarat en mes de una ocasió les obres com ilegals i ha decretat que el ajuntament ha de fer tornar a la rosaleda al seu estat anterior.
El ajuntament ha incumplit aquesta ordre de manera reiterada.I es mes.Desde fa mesos fa intents de parlar amb la gent de la colla ecologista la carrasca amb resultats per ara desconeguts.
De que poden estar negociant la colla i el ajuntament es un misteri ja que totes dues no tenen potestat per arribar a acords que desobedesquen la ordre del tribunal.
Tambe resulta desconcertant el paper que poden estar jugant la associació de veins del eixample i la gent de esquerra unida, sobre tot emili castelló.
Tot plegat fa mala olor i demanda de explicacions serioses.

4 comentaris:

Osukaru ha dit...

Pense que és impossible que tornen a deixar la rosaleda conforme estava... Ara be, m'agradaría vore com ho fan. Màgia!!. Que criden a Harry Potter!!

dimoni de xiquet ha dit...

Home...impossible tampoc.
Impossible es ser tan desastre com ha segut la gent del pp.
Crida la atenció el pitorreo que tenen amb la justicia els del pp.Mai compleixen cap sentencia desfavorable.

Osukaru ha dit...

No, clar!. Impossible no hi ha res, si jo ho deia també per que no se on hauran clavat els arbres que hi havíen allí. Hi havíen alguns que teníen un pico d'anys y no crec que els hagen guardat en un "depòsit d'arbres", jejeje!.

Josep ha dit...

A vore si ho endevine... mmm ... el PP-CV?