Centenari enric valor

dimecres, de juny 22, 2011

Assesors, claredat per favor...


Digam les coses clares,
En la epoca que manava el pp i posava en la administració tot tipus de assesors, amics i familiars la gent decent i amb uns principis etics ho criticaven.
Ho criticavem perque pensem que existeix un altra manera de fer les coses.Si fa falta contar amb persones amb criteri per a donar consell sobre assumptes de la administració publica el milor criteri es el concurs de merits i no la contractació a dit.
Aquestes paraules venen en el moment en que a al ajuntament d'alcoi esta configurant-se les regiduries i el seu organigrama.En la regidoria de esports el nou regidor carbonell te pensat contractar tres assesors per a la regidoria i fins i tot ja apareix el nom de un dels assesors.Aquest anava a la llista de esquerra unida i els altres dos seran uno del psoe i altre del bloc.
El proces de elecció no sembla gens clar i es presta a males interpretacions.
Torne al principi.Fem un concurs de merits i que el millor, el que mes merits es guanye el lloc de treball.
Si es Cristian, enhorabona.I si es fulanito, tambè.
Ah i el que dic per a carbobonell val per a totes les regidories.

2 comentaris:

Judith ha dit...

Primer que tot, dir que ja des de el principi el tripartit ha dit que necessita ser assesorat, abans fins i tot d'assumir el govern; sense ni tan sols coneixer les necessitats que anaven a tindre.
Per altra banda, crec que a l'administració local hi ha tècnics suficients, funcionaris, més que capacitats per fer la feina per a la que han sigut contractats. Lloc de treball que han aconseguit mitjançant unes oposicions que, a Alcoi, són sense concurs. Es tracta de proves duríssimes en les que la competència és gran. S'ho han guanyat, en molts casos sacrificant anys d'estar amb la seua família, perdent hores i hores d'estudi. I a més a més són de bades, ja que ja treballen per a la administració local i no cal pagar de més.
Si el govern, a pesar de contar amb aquestos tècnics, considera que hi ha algun assumpte per al que necessita d'assesors, no sols deu fer un concurs de mèrits per a triar al més capacitat, com molt bé dius tu, sino que a més a més, el dit assesor deuria ser contractat per a la tasca concreta i, una vegada acabada aquesta, acabarse el contracte i la despesa que suposa.
Però ja ens han deixat clar el que podem esperar d'ells. Tant de criticar al PP i ara ells fan el mateix. Quina decepció.

dimoni de xiquet ha dit...

Totalment d'acord amb tu.
El tema de asseors sempre fa mala pinta.Son contractats amb criteris dubtosos i sense saber que faenes faran.
Jo estic decebut perque el tripartit ha caigut (espere que siga algo excepcional) en el clientelisme pur i dur.
Pero tambè et dic que no esperaba res millor.
Ojala el temps hem lleve la raó.
gracies
dimoni