Centenari enric valor

dimarts, de juny 07, 2011

La trancisió de la mostra de teatre


Demà comença una nova edició de la mostra de teatre d'alcoi.Aquest any pot ser la ultima en la que el pp mana a la ciutat i qui mes qui menys espera que el canvi politic puga dur alguns canvis en la manera de dur la direcció de aquesta fira teatral.
Com sabeu el pp desde que va arribar al ajuntament no ha sabut exactament que fer amb la mostra.Va començar deixant-la en mans del director de la casa de la cultura i li va afegir la paraula "valencià".Amb Trini Miro de regidora van voler afegir la dansa dins de la mostra i algun detallet menor.Amb la marxa de Trini miro van crear el carrec de directora de la mostra que ha exercit Carmina nacher fins ara i que entre altres questions ha exportat el model de la mostra d'alcoi per tota espanya.
En aquest periode tambè cal destacar el final de les obres del calderon, la privatització del principal i calderon i la venda elctronica de les entrades dels espectacles.
Que pot aportat un equip de esquerres al actual model de mostra?
Aquest sera el repte que afronten el nou equip de gobern del ajuntament d'alcoi.I ho tenen que fer sabent que tindran a la generalitat de esquenes i amb un pressupost bastant curt.
El mon del teatre a alcoi mereix alguna cosa mes de les autoritats municipals.