Centenari enric valor

dilluns, de febrer 14, 2011

Adeu Sandra hola Vicent


La premsa comarcal ha dedicat uns bons minuts a contar el relleu en la coordinació del casal-centre ovidi montllor d'alcoi.Per si no ho sabeu la coordinadora fins ara era la sociologa alcoiana Sandra Obiol i Frances i el seu succesor sera Vicent Galbis Matarredona que si no el coneixeu era mes o menys la cara visible del que fou el Ateneu Cultural el Panical.
Sandra ha estat al front del casal desde el seu començ i ha mostrat tot un cataleg de virtuts.Es una dona que ha omplert de contingut el casal, que ha pogut tenir una relació mes o menys fluida amb tot tipus de col·lectius de la ciutat d'alcoi i ha estat discreta en temes politics.
Tambe com no pot ser d'altra manera te algun defecte la seva gestió.
No ha conseguit augmentar el nombre de socis que ja tenia Acció Cultural del Pais Valencià, no ha pogut conseguir ni una minina aproximació al ajuntament d'alcoi i la participació dels socis en la vida interna del casal es fluixa.
En tot cas el balaç es postiu per a Sandra que marxa a la universitat, ja com a doctora.
La elecció de Vicent Galbis no es casual ja que te un perfil prou semblant al de la Sandra i es posible que el casal amb la seva presencia tinga mes pluraritat i puga arribar a mes gent.
Bona sort per a Sandra i per a Vicent.