Centenari enric valor

dissabte, de febrer 26, 2011

Serelles, misteri,misteri....


Un amiguet del facebook em diu que la meva identitat es misteri, jo crec que no.Per a misteri guapo el de serelles.
Fa uns mesos el senyor alcalde d'alcoi junta a uns quants propietaris de les vivendes de serelles i els hi va donar la habitabilitat de aquestes casetes.Encara que no esta construit el pont i que el tema de la llum i el aigua esta encara dificil el molt honorable alcalde va vorer fer la gracia de alegrar-lis momentaneament el dia a aquestes personetes que han fet la gracia de comprar un espai en mitat de la serra de mariola.
La empresa que construia aquest monstre, luxender, esta en suspensió de pagaments i dificilment pot cumplir amb qualsevol compromis amb el ajuntament.
Es per aquest motiu que la gent de esquerra unida estan apretant per tal de conseguir que el ajuntament aprofite els tres milions de euros de fiança per construir el pont que va desde la piscina fins a la urbanització.Com que el ajuntament no vol ni sentir parlar d'aquesta perspectiva el que ha decidit es donar un plaç mes ample per a que la empres constructora execute les obres.
Esquerra unida pensa que aquesta manera de actuar de la gent del pp es favorable als interessos del pp i que per tant existeix connivencia entre les dues parts.Amb aquest argument el regidor Sanus ha insinuat que estan pensant en querellar-se contra paco agullo portaveu de esquerra unida ja que consideren incertes les acusacions.Ja vorem en que acaba tot aixó.
Mentres Serelles continua com estava i no fa pinta de anar en cap direcció.El mal ja esta fet i qui menys i qui mes pensen en com es pot arreglar aquesta bestiesa urbanistica.
Pensar com pensa el regidor Pastor que el problema principal de serelles es el moment economic es no entendre res.
El problema senyor pastor es el mateix projecte de serelles que es absurd i gens sostenible en el futur.
En quin poble pensen que viuen aquesta gent?