Centenari enric valor

dissabte, de febrer 19, 2011

Fins aviat, TV3!


La historieta va mes o menys així.
El dijous Acció Cultural del País Valencià tanca la senyal dels emisors que portaven la senyal de tv3 a terres valencianes.Aquesta decisió es presa per la amenaça ja ferma de multes fortes per part de la generalitat valenciana ja que amb la nova legislació aprovada per el parlament valencià la activitat de ACPV amb els repetidors es il·legal.
Al dia seguent tot internet esta rebolicat i la gent de esquerres i nacionalista crida tot tipus de malediccions al partit popular i al president valencià Francisco Camps.
Aquestos dies s'ha pogut llegir de tot.S'ha dit que estem davant un atac a la llibertat de expressió, que cal treure dels nostres televisors la senyal de canal nou i han aparegut diverses convocatories de concentracions arreu de les terres valencianes.
Per les terres catalanes han vist aquesta historia amb la normal indiferencia amb la que els catalanets miren als valencianets.
Entremig hi ha una iniciativa legislativa popular que dorm als despatxos del congres espanyol i que contava amb mes de mig milio de signatures.
Els responsables de ACPV porten anys responsabilitzant de la "alegalitat" dels repetidors de tv3 als diversos governs de psoe-pp.Pero cal destacat que no han fet res en 28 anys per canviar aquesta situació.
Amb el pp no hi ha cap relació i amb la gent del pspv la cosa no esta millor.
Cal afegir la total indiferencia del poble valencià amb aquest tema.No hi ha la sensació de que aquest puga ser el tema que porte als valencianets a manifestar-se per els carrers i els grans partits politics no tenen por de pedre vots per aquest tema.
Fa mala pinta i tinc la impressió de que encara pot acabar pitjor.