Centenari enric valor

dimarts, d’abril 26, 2011

El primer ridicul de les festes de 2011

He tornat de vacances de setmana santa amb la familia de la meva senyora a Extremadura i he trobat a la faena tot un debat sobre el que habia ocorregut el diumenge a la gloria.Hi habia opinions per a tots els gustos desde la gent que possa a parir als musics fins aquells que els hi defensen i afirmen que la pluja es algo incoltrolable.
La versió oficial diu que el diumenge de resurrecció en el moment de començar la gloria que es el "pregon de la fiesta" hi habia molta incertesa sobre si anava a arrancar la gloria perque plovia i perque amenaçava amb ploure mes encara.Els festers volien arrancar, els musics deient que no i el regidor Santacreu i el representant de la festa Morales disimulaven la seva opinió tractan de buscar un consens sobre la decisió a pendre.
Mentres una de les tres bandes musicals va interpretar el himne de festes posant dels nervits a les altres dues bandes.Totes tres d'alcoi.
Al final es suspen la gloria i es situa en la vesprada del dia 8 de maig per la vesprada.
I la ciutat va plena de opinions i fins i tot gent mes o menys templada a internet diuen tot tipus de burrades previsibles de aquell sector que es va rebelar en aquell mitic "22, 23 i 24".
Sense haber llegit tot el que s'ha escrit al respecte m'agradaria recomanar el article de javier llopis en la paginahttp://www.elnuevodigital.es/index.php/opinion/1006-un-respeto i sobretot el video de pagina 66 que es una cronica meravellosa a la que tan sols li falta posar un micro per escoltar les converses.
Paciencia, la festa ja fa temps que es el reflexe de la societat alcoiana decadent!