Centenari enric valor

dissabte, d’abril 23, 2011

Sant jordi, llibres, capolls i desficis!!


Hui es sant jordi a alcoi i a la resta del mon el dia del llibre.
A Espanya es perque hui va faltar Miguel de Cervantes i a la nostra zona per que hui es sant jordi i tot allo de la seva llegenda (no la de que va apareixer a alcoi per a matar moros, aixo es altra cosa).
Per raons absurdes el dia del llibre a alcoi no es celebra el dia de sant jordi.Altres anys te com a motiu la coincidencia amb les festes patronals pero aquest any com es setmana santa no te massa trellat.
Aixi que com hui es el dia que es tenia la il·lusió de anar a la biblioteca municipal a pillar alguna noveleta o algun llibret del aznar (jose mari).Pero ves tu per on me he trobat amb la porta tancada.Alli no hi habia cap cartell que diguera el perque estaba tancada la biblioteca.Fora em trobe a un dels bibliotecaris que em mira i em diu que esta tancat perque fan "pont" i que ells tambè tenen drets.Redeu amb els funcionaris quina vida mes fotuda tenen!!
Cabrejat i fotut agafe el bus per tornar a casa i alli estan de xarradeta uns xavalets que no deuen tenir mes de vint anys.En concret son dos xics i una xica.Estan desbarrant sobre la inmigració.Comencen posant a parir els bars aquestos que fan kebag (no se si escriu aixi), diuen que els moros sempre son gent bruta i van molt suats i que ves tu a saber que merda fan de menjar.
Continuen dient que tal i com va el asunt els moros i els equatorians dominaran el pais i que faltaria que apareguera sant jordi de nou per fer neteja de tan moro i sudaca.
Jo no se si girar-me i soltar-lis el discurset de que la inmigració no es tan dolenta i que aporten molt a la nostra societat i bla bla bla i etc.. Pero veig que no paga la pena.Quant uno es jove (i a vegades no) uno creu que ho sap tot i mai sabem res.
No fan pinta de feixistes.Fan pina de ser uns pobres desgraciats.Escoltant-los una mica mes em done compte de que no tenen faena, han acabat prompte i mal els estudis i a casa les coses van mal.
No els hi disculpe pero entenc que no sempre es facil ser tan listos com soc jo o qualsevol animalet de esquerres.
A aquestes altures veig que encara la esquerra i la gent progre-anarquista no tenim un discurs massa clar sobre la inmigració i aquest es un espai que vol ocupar i ocupara la dreta mes reaccionaria.
De una manera u altra el mon reaccionari es el braç executor del capitalisme.