Centenari enric valor

dimarts, de maig 10, 2011

Enquestes i videos

Ja tenim una enquesta mes o menys seriosa.La ha fet la gent de aramultimedia i els que saben em diuen que esta ben feta.A la mateixa enquesta el Partit popular guanya les eleccions pero no te la majoria absoluta.El psoe perd un regidor i el bloc i esquerra unida doblen el nombre actual de regidors.Magnific, no?
Doblar el numero de regidors vol dir doblar el numero de vots i no se si aquesta circumstancia es dona a la nostra societat.
Mentres els del psoe han tornat a prometre coses meravelloses per al barri del partidor.Ara toca una placeta molt bonica amb columpios i jocs infantils que suposem que se sumen al espai de albergue juvenil i espai per a musics locals.
Ah i els del psoe tambe han posat dos videos en plan ji ji ja ja....en el que un actor alcoià fa burleta dels grans fracasos del pp de sedano.
Jo pose aci el video sobre serelles en el que sense aclarar massa el fons del tema dona una idea de la burrada que han fet el ajuntament i en certa mesura tambè, la conselleria de medi ambient.


2 comentaris:

AlfredRussel ha dit...

Mira, per eixe mal... Almenys tindriem alguna alegria el dia 22. Sort (i, amb el teu permís, t'enllace al meu blog). Salut!

dimoni de xiquet ha dit...

Gracies pep per la visita i per el comentari.
No cal que em demanes permis de res, home...
salut
dimoni