Centenari enric valor

dijous, de maig 26, 2011

Perilla el casal


Ai senyor, no guanyem per a disgustos!!
No han passat ni dos dies de les eleccions municipals i autonomiques i en la premsa apareix la noticia dels problemes economics del casal jaume I.La noticia diu que les multes obliguen a Acció cultural del pais valencia a reduir plantilla i prescindir de Vicent Galbis que no feia ni tres mesos que fou elegit per al carrec en substitució de Sandra Obiol ( Saltar del barco en el moment oportú es virtut de Sandra).
Mentres han decidit deixar a Carmina Vaya al front del casal.Qualsevol personeta coneixereu a Carmina.Es una persona simpatica i amable en dosis molt altes.I la pobre ara que la deixen amb aquesta responsabilitat va i ha tingut un accident en el propi casal que la ha deixat uns quants dies al hospital.Animo Carmina!
Desgraciadament els de ACPV fa temps que no estan dins de la realitat valenciana.No fan autocritica no reconeixen cap error i no es donen compte de que tipo de societat es la societat valenciana.
Es evident la distancia que tenen amb la gent del bloc.I tan sols els hi queda el recolçament de una part de esquerra unida i de alguns sindicats mes el sector independentista ( ERPV, maulets, PSAN, etc...)
La caiguda del casal d'alcoi fa pena, molta pena.El casal ha donat moltes oportunitats de gaudir de musica en català, de oportunitats a artistes alcoians de exposar i ha estat un espai obert a tothom.
Jo nomes demanaria a la gent del casal un poc de cabet per saber resistir el moment i renaixer amb mes força.La societat alcoiana ho agrairia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dimoni, com te'n passes! Que jo sàpia, la decisió de Sandra de deixar la coordinació del Casal és anterior a la crisi econòmica derivada de la multa per reemetre el senyal de TV3. A mi em sembla que Sandra ha fet durant aquests anys un bon treball i ha convertit el Centre Ovidi Montllor en un espai cultural i social molt actiu (cosa que no m'esperava quan van començar). Si alguna cosa falla en el Centre és la poca implicació dels socis, que deixen tota la faena als alliberats i no s'impliquen prou en les activitats.

dimoni de xiquet ha dit...

Estimat anonim:
Sandra va marxar per motius personals i perque en certa mesura ja veia vindre aquesta tormenta.
La faena de sandra al casal ha estat important i no la puc negar.
Aixó que dius dels socis....si jo et contarà....ufff...imagine que es una asignatura pendent a molts espais de la ciutat...