Centenari enric valor

dimarts, de maig 17, 2011

La trista festa de sant jordi


Ja han passat les festes de sant jordi i han passat ajustades al guió habitual.
Mes o menys igual si no tenim en compte els desastres habituals als que la associació de sant jordi i el ajuntament no donen ni saben donar solució.
La esquadra de la filà cids va arribar amb mes de una hora de retard entre xiulits i cadires buides i qual va ser la reacció del mon fester? Doncs van eixir demanant paciencia al public...paciencia...
Ja fa deu anys de que a una dona li van prohibir eixir en una esquadra per el fet de ser dona.La pobre habia estat aguantant en la filà i complint tots els requisits per poder eixir el dia de la entrada a la esquadra pero un reglament mes propi de altre temps ho va impedir amb el vist i plau del ajuntament i el silenci de la esquerra alcoiana.
El incivisme i el soroll s'han apoderat de la festa.Festers i no festers amb alcohol i droges fins a les cellles fan del centre de la ciutat el seu escenari on poder desfogar els seus traumes que van desde el pixar en qualsevol lloc i a qualsevol hora fins a qualsevol altra guarreria inimaginable en altra epoca.
El soroll es insoportable.Discoteques movil, xarangues i batukades no deixen un segon de tranquilitat i silenci.I si els dius alguna cosa et contesten tot sabuts: Xe, que estem en festes, no sigues un amargat!!
Comentari a part tambè mereix el increible numero de xiringuitos il·legals que venen alcohol i menjar per tot el centre.Es flipant i es per pensar malament.Mentre els empresaris del oci es calfen el cap en donar servei eficaç i pagar impostos aquesta gent no necesita res de res.
I per ultim caldria denunciar la ocupació del espai public per filaes que ja tenen el seu local.Es que uno ja no pot ni passejar per la glorieta o el parterre sense tropeçar amb els de les filaes ocupant un espai que es de tots i de totes.
La festa ja fa temps que es mostra de la decadencia alcoiana.