Centenari enric valor

dilluns, de maig 23, 2011

Reflexions post-electorals


Va vinga, digam unes quantes coses sobre el que va passar ahir a alcoi.
1- El partit popular ha guanyat les eleccions pero ha perdut la majoria.Es trenca el mite de que la dreta vota a ceges i a qui siga.Molta gent de dretes o s'ha quedat a casa o a votat al bloc.
2- La renovació del psoe alcoià no ha tingut efectes practics de fet tambè ha perdut vot popular.Mereixeria comentari a part la total improvisació durant la campanya i la poca fe que han tingut en alguna gent de la candidatura com carles cortes i gomicia als que han tingut mes per a fer bulto que no per donar alternatives de gobern.
3- Es impressionant el augment de vot del bloc i de esquerra unida.Queda clar que entre algunes capes de la societat alcoiana que abans votaven o al psoe o al pp hi ha gent descontenta que ha triat al bloc.El augment del esquerra unida hem deixa sense paraules.De on pot haber eixit tota aquesta gent que ha votat a esquerra unida? Es un autentic misteri.
4- Per a misteri gran tambè esta tot allo del moviment del 15-M.Qui son? per que estan ara i no abans? qui els hi dona suport? Reconenc la meva ignorancia i faig promesa que preguntare i escoltare.
5- Tothom dona per suposat que al ajuntament d'alcoi hi haura acord entre el psoe, bloc i esquerra unida.Perque? 
Els anys de oposició dura al gobern de sedano han produit distancies entre el pp i aquestos partits i la presencia irritant de miguel peralta en campanya no ha facilitat les coses.Pero jo no descartaria un acord entre el pp i el bloc.Ja se que em direu de tot pero si ho penseu amb calma el millor pacte per al bloc es pactar amb el pp.El bloc vol tenir el espai electoral del psoe a alcoi de la mateixa manera que ja el te a muro.En conclusió jo no descartaria res.
6- Per ultim com sempre cal destacar que mes de 15000 alcoians i alcoianes no van votar a ningu.Abstenir-se no es tan lleig com solen algunes personetes.