Centenari enric valor

diumenge, de maig 08, 2011

miseries electorals


Ja tenim la campanya electoralllll......
I el ritual diu que tot comença de nit i pegant uns cartells amb el careto dels candidats de cada partit.Podeu vore al senyor sedano amb la seva camisa rosa alla pujat al damunt del campanar, quina valentia!!
Els demes cartells, mes o menys igual de original i absurds.No entenc com els partits politics es gasten pasta en posar cartellets per la ciutat.Deuen creure que si veus el careto de sedano o frances, vas i penses, "ostia que xulo, vaig a votar a sedano, clar que si".Quin desfici i quin aborriment.
En la meva joventut omplien els carrers de cartells.Ara la cosa esta mes civilitzada i nomes es poden pegar a les cartelleres autoritzades.
Secció promeses.
El representant del psoe ha promes que si es alcalde el 22 de maig fara un albergue al barri del partidor.Un espai per a joves i per a que puguen tocar els musics del poble, ole tus alegrias, frances! I aquesta promesa la ha fet sense dir ni pio als veins i les veines.La democracia es fa aixi.Sense contar amb el poble que tan lloen els politics.
Secció debats electorals.
Primer debat.

El primer es va fer a alcoi al centre ovidi montllor.De els set partits politics van tots menys el partit popular (que no tenia moltes ganes) i la gent de UCE ( perque segons els del casal es van presentar a les eleccions massa tard i no els habia donat temps a apuntar-los.
I mira tu que un debat electoral sense el pp no te massa trellat (penseu que la gent del pp tenen la alcaldia d'alcoi).Tambe amb la gent del pp no te trellat pero es altra historia.
Les croniques del debat a la premsa diuen que tots els partits van dir mes o menys el mateix i que allo que va trencar la pau va ser una xicona que va preguntar inocentment sobre la posició dels partits sobre la discriminació de la dona a la festa.Tots van dir que es important que la dona participe la festa pero la sorpresa la va donar Rafa carbonell que no va donar una resposta rotunda.Va donar moltes voltes per tal de no mullar-se i va provocar el enfado de molta gent aquella tarda.
Mes tard i veient que no era politicament corecte el membre del bloc va acabar dient que tambe ell estaba a favor de la presencia femenina en la festa de moros i cristians.
Es dificil ser fester i democrata a alcoi, hi ha tan taliban solt.
Segon debat.
El divendres i un horari mes propi de discoteca ( les once i mitja) es va fer el debat entre els 4 candidats a la presidencia de la generalitat.El debat es dividia en 4 parts.Cada partit tenia 4 minuts en cada part i no es permetia la replica, ni la contra-replica.Questió que va convertir el debat en un curiós concurs de monolegs en el que es proposava un tema i cada politic parlava de allo que mes li molava en cada moment.
I nomes portem tres dies de campanya electoral i ens queden les festes, oh que epoca mes interesant
I sense que ningu es done compte tanquen el molinar, quina barra!