Centenari enric valor

dimecres, de juny 15, 2011

aniversari del bloc


Uno, dos, tres, quatre i cinc.
Cinc anys fa aquest bloc.
Un bloc, un espai a internet mes, de un tipo que escriu o posa les coses que li semblen interesants de un mon boig que sempre ens deixa el cor gelat.
Un tipo que escriu molt mal ( procure millorar eh), un tipo que en moltes ocasions torna a llegir allo que ha escrit i veu que no sempre es tan exacte o tan precis com vullguera.
I un tipo agrait a la gent que comenta en aquest bloc, a la gent que visita el bloc i a la gent que em coneix i sap com soc.
Gracies a totes i tots, fare el que puga...!
dimoni de xiquet

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pels cinc anys, i que siguen cinc o dotze més!! Este blog és una de les finestretes que tinc per a curiosejar des de la distància com va l'esperpèntica vida social-cultural-política de la ciutat dels ponts, i encara que moltes voltes no estiga d'acord amb el que dius, m'encanta llegir-te, em fa sentir-me més a prop d'allà, com si ara mateix puguera anar a comprar-me un cruasan d'El Túnel abans d'entrar a la biblioteca.

Mercè ha dit...

MOLTES FELICITATS!

Ostres un cruasan d'El Túnel... Què booooooooo!!! I amb la gana que tinc ara mateix...

Una abraçada

Lluís ha dit...

Feliç aniversari! Cinc anys són per a estar orgullós!

Judith ha dit...

Moltes felicitats.
Dir-te que m'he acostumat a llegir les coses que opines de la societat alcoiana, i la veritat és que, encara que no sempre estic d'acord, m'agrada fer-ho.
Espere poder seguir el teu bloc com a mínim cinc anys més.
Salutacions.

dimoni de xiquet ha dit...

Gracies moltes a tothom.Sou molt amables.
Tinc la confiança de comptar amb les vostres opinions raonades i em fa molt feliç.
Malauradament estic a dieta i dubte bastant que aquesta dieta em puga permetre entrar al tunel a comprar les meravelles dolces que fan alli.
Gracies.

Von Kassten ha dit...

Enhorabona!