Centenari enric valor

dissabte, de desembre 21, 2013

No doneu de menjar als politics

Quin any mès horrible i desastròs ha estat el 2013!
Es dificil superar-ho.
Em quede sense faena, el matrimoni torontolla, la meva filla entra en la adolescencia i alcoi es torna mès insoportable del habitual.
Marxe uns quants mesos fora a treballar i quant torne amb uns quants centims mès la tormenta personal millora per moments pero la ciutat continua fent pena.
No sabem encara com acabara el embolic del poligon industrial de la canal.El teatret diu que els papers estam mès o menys asignats.El pp a favor vs esquerra unida en contra.En el bando del pp una certa minoria silenciosa que veu que es millor tenir faena que pensar amb hipotetics mals al medi ambient.En el bando de esquerra unida, els ecologistes de la carrasca ( cada cop mès influenciables), alguns col·lectius veinals i algun element mès.
El psoe i el bloc furgant a vore si troben algun indici mès clar del que tenen que fer.Antologica fou la discusió entre la penya del bloc i la gent de esquerra unida al mès de juliol sobre una abstenció del bloc en un plenari municipal.
Entremig la ciutat esta feta una pena.El ajuntament no te un duro pero gasta cada cop mès en policia per buscar nous ingresos amb registros amb gossos antidroga o amb controls de alcoholemia realitzats amb discrecionalitat.
Les iniciatives del agora semblen mès una manera de distreure a la gent que no pas de posar fil a la agulla i fer coses en serio per treure avant la ciutat.
I temes sagnants com el autobus continuen dormint amb petits detalls com els nous recorreguts que estan impulsats per la necesitat de donar un trellat als dos ponts nous.El del viaducte-zona nord i el de santa rosa-batoi.Tots dos impulsats en plena epoca euforica del pp de camps
El bloc a vist marxar a rafa carbonell de manera civilitzada de cara al public i de manera mès cruda portes endins.La politica es com es.
Esquerra unida busca candidata per encapçalar la llista.Com sabeu paco agulló deixa de ser regidor perque ja passa el temps.Que siga jove, guapa i lista.Jo ja se qui sera......i tu tambè?
Els del pp han arribat a la pau despres del embolic amb sedano i companyia.Pero encara no saben qui sera el candidat.Tothom parla de miro i jo pense en pastor.
El psoe ho te mès clar o mès fosc....depen del dia
En fi....politics....no els hi doneu de menjar i espabileu que no us entereu de res....xiquets.