Centenari enric valor

dimecres, de gener 28, 2015

la española cuando besa

Visca sant jordi!  Van cridar els amics de esquerra unida/guanyem i del pp ahir quan van vore publicat al diari oficial de la provincia de alacant la aprobació del projecte industrial de la canal per  part de la empresa la española.
La gent del pp perque aixi  aparenten que aposten per el futur de la ciutat.Pensen que donara molta feina i que la gent de alcoi desesperada per el atur votara en massa al candidat rafa miro.
La gent de esquerra unida/guanyem veu que aquesta proposta es una carta guanyadora.Els hi dona força i imatge de gent de esquerres i ecologistes.Ells veuen que aquesta zona idustrial posa en perill el aquifer del molinar i et donen per dogma de fe uns quants informes que segurament no han llegit.
La resta de partits viuen en una certa ambiguetat.No sempre tot es  blanc o negre.I caldria algun matis en aqusta discusió.
No han situat ben clarament  una alternativa clara a la zona de la canal.
Recordeu la proposta de la rambla baixa? heu passat  per alli? heu vist els  accesos?
Recordeu la idea de fer un poligon mancomunat a muro? On esta?
I de l'altra part cal recordar que tenim dubtes seriosos sobre la financiació del projecte (80 milions de euros) i sobre futurs usos residencials no comentats.
Cal mes debat i menys rollo politic pre-electoral.