Centenari enric valor

divendres, de gener 30, 2015

La sorpresa de les municipals.Guanyem-esquerra unida

Ja esta el circ electoral en marxa.
I ja tenim una possible coalició entre la gent de esquerra unida i guanyem.
I que es guanyem?
Podem pensar que es el sector critic de podemos alcoi.Com sabreu podemos a decidit no participar en les eleccions municipals.Volen guardar forces per a les eleccions generals.
Podem pensar que la gent de guanyem poden ser hereus de la gent del moviment del 15m.Aquella gent que va omplir places de moltes ciutats exigint mes democracia i justicia per als casos de corrupció.
Podem pensar que el fet de que alli militen persones properes o ex-militants del pce es una pura casualitat.
Mentres esta clar que davant la caiguda del actual portaveu de esquerra unida, paco agullo, (per motius de estatuts interns de esquerra unida, aixó diuent ells) el fet de que la actual portaveu no acaba de convencer i de que el coordinar sergi rodriguez (antic membre de nova esquerra) no esta molt convençut, es podria vore amb bons ulls que la numero u fos la sociologa i ex-coordinadora del casal ovidi montllor Sandra obiol.
A priori Sandra ho te tot per ser la candidata preferida de la coalició guanyem-esquerra unida.Es de una gran inteligencia, ha format part de col·lectius socials implicats en temes linguistics-culturals de indole nacionalista i a mes es guapa.
Acceptara Sandra? temps al temps.
Mès enlla de la cara visible de la coalició cal remarcar la voluntat assembleari de la mateixa.La musica sona bonica i alegre.Caldra vore la lletra.
El instint estalinista de alguns membres de esquerra unida asoma mes dels que alguns creuen