Centenari enric valor

dijous, de gener 29, 2015

el parking de la rosaleda....ni esquerres ni dretes

Va, vinga, mirem temes que han quedat pendent aquesta legislatura.
Recordeu el parking de la rosaleda? si clar...
Fou fet en epoca pepera amb diners del senyor de alacant, Ortiz.
El van fer en parc de la zona del eixample d'alcoi.Una de les poques zones verdes d'aquest barri.Van dir que farien un parking subterrani i van fer un parking semi soterrat.
El motiu era les aigues que circulen a poca distancia de terra i feien encarir la obra.
La obra es va finalitzar i es va fer una gran inaguració amb plaqueta inclosa per a que el futur coneguera les obres de la epoca sedano.
Desde aquell moment el ajuntament ( en epoca pepera i en epoca socialista-esquerra unida) han fet tot el contrari a les sentencies del tribunal superior de justicia de la comunidad valenciana.Aquest tribunal no ha pogut fer fermes les sentencies que exigien la tornada a la epoca anterior de la zona.Es a dir.Tombar el  parking i deixar la plaça tal i com estaba.
Enmig la colla ecologista la carrasca que ha mantingut en solitari aquesta batalla.Podem imaginar tot tipus de presions per fer doblegar la voluntat dels ecologistes.Podem imaginar a una regidoria de medi ambient donant tot tipus de promeses per fer modular aquesta postura.Pero a pesar de tot aixó  no han canviat de parer i es admirable i aixi ho deixem escrit.
Es dificil calcular el cost que tindra per al ajuntament aquest embolic.Del senyor ortiz no sabem res i sembla que torna a eixir de un embolic judicial sense taca.
La valentia de la colla ecologista la carrasca amb el parking de la rosaleda es la cobardia que tingue esquerra unida sobre el tema de la estambrera.
Cadascú es com es.