Centenari enric valor

dimarts, de gener 27, 2015

Any ovidi any jacobeo

Toca any ovidi montllor a alcoi.No passa res.El periode legislatiu municipal va començar amb ovidi ( conmemoració del naixement del cantant alcoià) amb inaguració de estatua al viaducte i plaqueta on va viure de xiquet.La estatua de antoni miro (gracies per  la propina) i amb uns veins que ara tenen que dir al carrer del viaducte, "passeig ovidi montllor".Algun concert i fins i tot un obra de teatre de la bona gent de la dependent.I els xiquets i xiquetes de coles publics escolten les seves cançons de manera continua.
Aixó ja va passar fa tres anys.
Estaba al front de la regidoria de cultura Anna raquel serrano del bloc, ja sabeu la mala, la del concert de serrat i sabina, que habra passat amb aquell embolic? ni tu ni jo ho sabem.....
Ara esta en la regidoria paco agulló i ja que fa vint anys de la mort de ovidi toca homenatges diversos.Suposem que res te a vore que enguany es any electoral, que les enquestes no son generoses amb tot el que han fet els amics del psoe i esquerra unida.
A alcoi en fet sant al  pobre ovidi i cada x anys toca homenatge.El treuen en processó.Solten discursos imbecils i ja esta de moda vindre a alcoi a tocar els ossos del sant.
Preparats?
Be un any divertit.
Estem amb milers de aturats, la industria a mort fa temps i els politcs naden de panxeta.
Bona epoca per emigrar de aquest forat negre que es alcoi.