Centenari enric valor

divendres, de maig 20, 2011

Com justificar una estafa


En una roda de premsa el diputat a les corts espanyoles, miguel peralta, va fer unes declaracions sobre la urbanització de serelles.En elles va comparar aquesta amb la urbanització de gormaig a cocentaina i va afirmar que el que volen els partits de esquerres amb la colla ecologista la carrasca es que a mes de que els alcoians treballen fora tambe tinguen que viure fora.
Les declaracions anaven acompanyades de un mapa en el que es situava les dues urbanitzacions tractan de fer vore que la de gormaig es molt mes gran que la de serelles.
Davant aquestes declaracions cal fer algunes consideracions:
1. En el mapa no apareix tot el projecte de serelles nomes apareix el primer sector que ja han construit.Queden el dos i el tres que donarien una imatge molt mes exacta.
2. El enemic no es cocentaina i gormaig.La alcoiania no pot ser competir en burrades amb els pobles del nostre entorn.Tendriem que competir en altres questions mes importants.D'aquestes declaracions no se molt be com quedaran les relacions entre les dos ciutats.
3. Insinuar continuament una relació entre esquerra unida i psoe amb la carrasca es molt aborrit i cansat i esta fora de la realitat. La carrasca amb els seus defectes i virtuts esta fora de la lluita partidista.
4. Els alcoians i alcoianes que treballen fora d'alcoi ho fan tambè desde que mana el pp al ajuntament d'alcoi i aquesta ja comença a ser una responsabilitat de sedano i el seu equip.
5 Als partits politics sempre hi ha algun individu que te com a faena escalfar les campanyes amb declaracions fora de tono i forma.Aquesta responsabilitat li ha tocat al senyor peralta del que desconec la faena que fa al congres dels diputats.

1 comentari:

Lluís ha dit...

I damunt va el tio en pla talibà i es posa a rajar en els comentaris de la notícia. El Peralta fa temps que ha perdut el nord...